Închide meniul
Video

Andrei Ungur, bucurie în familie după medalia câştigată la Campionatele Europene. Dezvăluiri savuroase: „Aş fi venit să te ‘ţuc'”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2023, 17:49

Reclamă

Andrei Ungur, bucurie în familie după medalia câştigată la Campionatele Europene

Andrei Ungur şi Cătălin Ungur / AntenaPLAY

Andrei Ungur a avut parte de o bucurie în familie după medalia câştigată la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. În direct în AntenaPLAY, sportivul în vârstă de 25 de ani i-a adus României prima medalie. A cucerit bronzul în proba de 100 de metri spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ungur este antrenat chiar de fratele său, fostul înotător Cătălin Ungur. Sportivul legitimat la Universitatea Cluj este în extaz după ce a urcat pe podium.

Andrei Ungur, bucurie în familie după medalia câştigată la Campionatele Europene

Ungur a înotat cele patru lungimi de bazin în 50.04 secunde, la egalitate cu italianul Lorenzo Mora. Pe primele două locuri s-au clasat doi francezi. Aurul a fost cucerit de Mewen Tomac (49.72), în timp ce argintul i-a revenit lui Yohann Ndoye-Brouard.

Încă e greu de realizat, încă aştept să ajung acasă şi să mă uit la medalie şi să treacă un pic de timp. Să îmi dau seama de tot ce s-a întâmplat.

Este o experienţă nemaipomenită, nu există cuvinte să explic (n.r. faptul că este antrenat de fratele lui). Într-un fel e foarte uşor, mai ales că stăm în aceeaşi casă. În acelaşi timp nu pot să zic că e dificil, dar e o stare interesantă. Acum e mai uşor decât orice mi-aş fi putut dori vreodată!„, a declarat, în exclusivitate, Andrei Ungur.

Reclamă

Andrei Ungur a venit cu dezvăluiri savuroase despre ceea ce s-a întâmplat după ce a cucerit medalia de bronz.

Chiar după probă a venit toată lumea să mă felicite la marginea bazinului şi nu l-am văzut pe tati nicăieri. Şi chiar mă gândeam: ‘Oare ăsta unde e, ce face?’. Ulterior am ieşit la restaurant să mâncăm o pizza şi mi-a zis: ‘Aş fi venit să te ‘ţuc’, dar cred că picam pe scări de emoţie dacă mă ridicam de acolo’. Deci, un val de emoţie pentru toată lumea„, a dezvăluit Andrei Ungur.

Cătălin Ungur şi-a ajutat fratele să aducă României prima medalie la Europenele de la Otopeni.

Reclamă 4 / 0/3

De mici am încercat… într-un fel, din experienţa mea, să îi transmit şi lui. Îi mai dădeam ponturi din când în când, fă asta, nu fă asta, vezi că mie mi-a funcţionat asta. Sunt patru ani diferenţă între noi şi am putut să experimentez primul. Am văzut ce funcţionează, ce nu funcţionează, şi i-am spus şi lui. Am avut un pas de pornire în faţa tuturor.

Anul trecut, în noiembrie, după Naţionalele României, am spus că nu o să mai concurez, deşi anul ăsta am figurat ca şi sportiv pentru U Cluj şi i-am ajutat la Naţionale să câştigăm medalia de aur la ştafetă 4×50 de metri mixt cu clubul. Dar nu a mai fost aşa intensă pregătirea pe care am făcut-o şi m-am concentrat să îi antrenez pe ei şi să fie totul bine pentru ei.

Am studiat, am fost în America 6 ani de zile, la Universitatea din Utah, acolo am studiat managementul sportiv. M-am întors acasă, mi-am echivalat studiile„, a declarat Cătălin Ungur.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și