Închide meniul

Ce i-a putut spune David Popovici premierului Nicolae Ciucă, în momentul salutului de la Palatul Victoria

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2022, 9:03

Ce i-a putut spune David Popovici premierului Nicolae Ciucă, în momentul salutului de la Palatul Victoria

Nicolae Ciucă l-a felicitat pe David Popovici pentru performanţa uriaşă de la Campionatul Mondial de nataţie

David Popovici, alături de Nicolae Ciucă

Ce i-a putut spune David Popovici premierului Nicolae Ciucă, în momentul în care acesta i-a strâns mâna pentru a-l felicita pentru performanțele istorice de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a fost primit la Palatul Victoria de Nicolae Ciucă și Gică Popescu, iar momentul în care premierul l-a salutat l-a făcut să spună un cuvânt amuzant: ”Ferm!, făcând referire la forța cu care Ciucă i-a strâns mâna.

Ce i-a putut spune David Popovici premierului Nicolae Ciucă

Imediat după acest moment, premierul a vorbit despre campionul mondial de 17 ani care a primit din partea Fondului de rezervă al Guvernului 200.000 de euro.

”M-am bucurat să îi strâng mâna şi să îl felicit personal pe David Popovici, tânărul sportiv care ne-a făcut pe toţi mândri. L-am sfătuit să rămână acelaşi om cu obiectivele sale, cu disponibilitate la eforturi pentru că drumul lui va fi de acum înainte mai lung şi mai greu.

Seriozitatea, dorinţa de a performa, dedicarea, dar şi pasiunea pentru sport reprezintă un model de urmat pentru tânăra generaţie, care are nevoie de astfel de exemple pentru a avea deplină încredere în viitor. David Popovici este purtătorul de stindard al acestei generaţii şi sunt convins că prin rezultatele extraordinare, performanţa obţinută se va produce un declic în sportul românesc”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, citat de news.ro.

Reclamă

David Popovici, premiat cu 1 milion de lei

Guvernul a aprobat astăzi hotărârea prin care David Popovici va fi premiat cu 1 milion de lei, aproximativ 200.000 de euro, suma netă, pentru rezultatele excepţionale obţinute la Campionatul Mondial de Nataţie.

David Popovici este primul sportiv care în ultimii 49 de ani a obţinut titlul mondial concomitent în probele de 100 şi 200 metri liberi, la campionatele mondiale. De asemenea, sportivul român a doborât recordurile mondiale de juniori atât în proba de 200 de metri liber, cât şi în proba de 100 de metri liber, precizează comunicatul.

La întâlnire au mai participat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, consilierul onorific Gică Popescu, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, secretarul general al FRNPM, Matei Giurcăneanu, tatăl sportivului, Mihai Popovici, precum şi antrenorul Adrian Rădulescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • David Popovici a primit 200.000 de euro de la Guvernul României
  • Popovici s-a întors cu două medalii de aur de la Budapesta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și