Închide meniul
Video

David Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

Alex Masgras Publicat: 21 iunie 2024, 21:43

Reclamă

David Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

David Popovici, după ce a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad / Profimedia

David Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad. Înotătorul român a cucerit şi medalia de 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot la Belgrad, LIVE în AntenaPLAY, după o nouă cursă fantastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a obţinut astfel a doua medalie în capitala Serbiei, după succesul de miercuri de la 100 de metri liber. Concret, David Popovici şi-a apărat titlurile europene cucerite la Roma, în 2022.

David Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

Prin victoria de vineri seară, Popovici a scris o nouă pagină de istorie. Cu titluri europene la 100 şi 200 de metri liber în 2022 şi 2024, Popovici este abia al doilea om din istoria înotului european care reuşeşte să facă dubla la ediţii consecutive.

Primul om care a reuşit să se impună în cele două probe la ediţii consecutive a fost Peter Nocke. El a reuşit acest lucru în 1974 şi 1977.

Timpul lui David Popovici de vineri seară este al doilea cel mai bun timp al său la 200 de metri liber şi al cincilea din istoria probei. În faţa sa mai sunt doar Paul Biedermann, deţinătorul recordului mondial, şi Michael Phelps.

Reclamă
Reclamă 4

Top 5 cei mai buni timpi la 200 metri liber în toată istoria înotului:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și