Închide meniul

Drama campionului european care caută o nouă medalie la Campionatele Europene de la Otopeni! Competiţia e în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 2 decembrie 2023, 23:44

Reclamă
Drama campionului european care caută o nouă medalie la Campionatele Europene de la Otopeni! Competiţia e în AntenaPLAY

Drama campionului european care caută o nouă medalie la Campionatele Europene de la Otopeni

Yohann Ndoye-Brouard / Profimedia Images

Yohann Ndoye-Brouard (22 de ani) a avut parte de o accidentare teribilă în afara bazinului de înot. Campionul european din proba de 200 de metri spate de la Roma participă la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt de la Otopeni, competiţie transmisă în AntenaPLAY în perioada 5-10 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brouard deţine 4 medalii europene, una de aur, una de argint şi două de bronz. Trei dintre acestea au fost obţinute la Campionatele Europene de la Roma, unde David Popovici a devenit dublu campion mondial, în timp ce pe cea de a patra, una de bronz, francezul a obţinut-o la Budapesta, în 2020.

Drama campionului european care caută o nouă medalie la Campionatele Europene de la Otopeni!

Yohann Ndoye-Brouard a suferit o fractură în timp ce schia în Alpii Francezi, la două zile după Crăciunul din 2022. El a fost operat după ce şi-a fracturat cotul. 

Francezul a rememorat momentele de coşmar. „Am căzut pe încheietura mâinii și m-am lovit şi la cap, așa că am fost puțin KO. Nu mi-am dat seama că mi-am rupt brațul, m-am ridicat și m-am uitat la corpul meu și am spus ‘Oh, e în regulă’. Apoi am căzut din nou, am leșinat și ulterior am realizat că ceva nu era în regulă. Când mi-am scos geaca și m-am uitat la cot am realizat că era într-un unghi diferit”, a declarat Yohann Ndoye-Brouard pentru len.eu.

Brouard speră să obţină o nouă medalie europeană, a cincea a lui, la Otopeni. Francezul a mărturisit că este fanul compatriotului său Florent Manaudou, care va fi şi el prezent la Otopeni, la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt, transmise în AntenaPLAY.

Reclamă

Îmi amintesc că l-am văzut pe Florent Manaudou câştigând la Jocurile Olimpice, şi după aceea am ajuns să fiu în echipă cu el, ceea ce e grozav”, a mai declarat Brouard pentru sursa citată.

Gemenii Daniel şi Nathan Wiffen vor să scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt: „Vreau trei medalii de aur”

Gemenii Daniel şi Nathan Wiffen vor să scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, ce se vor desfăşura în perioada 5-10 decembrie, live în AntenaPLAY.

Daniel şi Nathan vin la Otopeni cu bagajul deja plin cu medalii, trei de aur, dar şi cu un record mondial. Aceştia au fost în formă şi la British University and College Sport Swimming championships.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Stancu se va duela cu cei doi la proba de 1500 de metri. Daniel a scos rezultate extrem de importante şi la 400 şi 800 de metri liber, acolo unde de asemenea e prezent şi Stancu.

„Am fost surprins de rezultatele mele. Sunt cel care deţine recordul european la 800 de metri şi mă aşteptam să fiu bun la acea probă, numărul unu în lume, dar la 400 de metri liber a fost ca un şoc. Îmi doresc să câştig trei medalii de aur la Otopeni, nu se ştie niciodată. Sincer să fiu, recordul mondial nu este nici el departe”, a spus Daniel, citat de len.eu.

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Pentru David Popovici, Campionatele Europene de înot în bazin scurt reprezintă ultimul test important înainte de Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

„Îmi doresc să fie cât mai mulți spectatori de-ai noștri, să fie mulți spectatori în tribune, dar dacă sunt români mai mulți, atunci atmosfera o să fie mai frumoasă și le putem arăta celor mai buni înotători din Europa ce tribună frumoasă putem să avem și ce spectacol putem să facem”, a spus David Popovici.

Înainte de Europenele în bazin scurt, David Popovici a participat la Campionatele Naţionale de înot în bazin scurt, care s-au desfăşurat tot la Otopeni. Popovici a făcut show, obţinând aurul la 100, 200 şi 50 de metri liber.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și