Închide meniul
EXCLUSIV

Matt Richards, mesaj superb pentru David Popovici după ce a câştigat medalia de aur la 200 de metri liber

Dan Roșu Publicat: 9 decembrie 2023, 18:34

Reclamă
Matt Richards, mesaj superb pentru David Popovici după ce a câştigat medalia de aur la 200 de metri liber

Matt Richards, mesaj superb pentru David Popovici după ce a câştigat medalia de aur la 200 de metri liber

Matt Richards, în timpul unui interviu - Antena Sport

Matt Richards a avut un mesaj superb pentru David Popovici după ce a câştigat medalia de aur la 200 de metri liber, în cadrul Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. În finala transmisă în AntenaPLAY şi pe Antena Stars, marele campion român a terminat pe locul 4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Richards este cel care l-a lăsat pe David Popovici în afara podiumului şi la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. A dominat atunci cursa de 200 de metri liber şi a cucerit aurul, ca în această seară.

Matt Richards, mesaj superb pentru David Popovici

„Mă simt foarte bine aici, lumea din tribune e fantastică, îi auzeam pe ultimii 50 de metri cum îşi încurajau favoriţii. A fost o plăcere să mă întrec cu David. E o plăcere să îmi văd colegul pe podium, de asemenea. E o seara fantastică pentru noi.

Ne-am întrecut de mai multe ori în acest sezon, eu cu David, şi o vom face din nou în această seară. De câte ori înotăm împreună e distractiv. Azi, eu am terminat primul, dar mâine poate fi diferit. Ăsta este înotul şi eu îmi propun să mă distrez la fiecare cursă.

A fost fantastic până acum, mai am multe de făcut aici. Nu a fost un an perfect, dar a fost un an foarte bun, mai am multe de îmbunătăţit”, a spus Matt Richards, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

David Popovici, locul 4 la proba de 200 de metri liber, la CE de înot în bazin scurt

David Popovici s-a clasat, sâmbătă, pe locul patru în proba de 200 m liber la Campionatul European de înot în bazin scurt, competiţie găzduită de Otopeni. Popovici a fost cronometrat cu timpul 1:41.52.

Pe primul loc a terminat britanicul Matthew Richards (1:41.01), pe doi s-a clasat tot un britanic, James Guy (1:41.12), iar pe trei s-a clasat Danas Rapsys din Lituania (1:41.15).

David Popovici a câştigat medalia de aur la 200 m liber la ediţia trecută a competiţiei, la Kazan.

Reclamă 4 / 0/3

Popvici va concura sâmbătă şi în semifinale la 100 m liber. În semifinale este calificat şi Patrick Dinu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și