Închide meniul
EXCLUSIV

Vlad Stancu, reacţie genială după ce a obţinut locul 6 în finala de la 1500m liber: „O cursă foarte tare. A fost o nebunie”

Alex Masgras Publicat: 7 decembrie 2023, 22:56

Reclamă
Vlad Stancu, reacţie genială după ce a obţinut locul 6 în finala de la 1500m liber: „O cursă foarte tare. A fost o nebunie

Vlad Stancu a avut o reacţie genială după ce a obţinut locul 6 în finala de la 1500m liber, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Vlad Stancu, în timpul unui interviu, după finala de la 1500m de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt / Antena Sport

Vlad Stancu a avut o reacţie genială după ce a obţinut locul 6 în finala de la 1500m liber, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, LIVE în AntenaPLAY. Înotătorul român s-a întrecut cu cei mai buni înotători ai Europei şi a făcut o figură frumoasă în bazinul de la Otopeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stancu a încheiat pe locul 6 finala probei de a 1500 de metri liber, acolo unde a avut şansa de a concura cu cei mai buni înotători din Europa. De altfel, el şi-a îmbunătăţit timpul din serii. Sesiunea de dimineaţă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este LIVE şi pe as.ro/live

Vlad Stancu, reacţie genială după ce a obţinut locul 6 în finala de la 1500m liber

La finalul cursei, Vlad Stancu a fost extrem de încântat de performanţa reuşită în finală şi este mulţumit de prestaţia sa. De asemenea, el este de părere că este timpul pentru o nouă generaţie, iar România are o mulţime de copii talentaţi în acest sport:

„O cursă foarte tare, mi-a plăcut. Nu am cuvinte. Am înotat cu cei mai buni înotători din lume. Cred că mai sunt 2-3 din afara Europei la nivelul acesta şi sunt foarte fericit. N-am văzut nimic, a fost o nebunie totală. Nu am loc de relaxare nicăieri în cursa asta.

E foarte greu, dar o cursă foarte bine structurată, cred. Aşa sper eu. Încă nu am văzut sprinturile, dar cred că am fost peste aşteptări. De acum începe munca.

Reclamă

Am avut adversari cu 12 ani mai mari decât mine, cu 8 ani, Eu zic că e timpul unei noi generaţii. Suntem nişte copii extraordinari şi să sperăm că vom înota din ce în ce mai rapid”, a declarat Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Vlad Stancu va reveni sâmbătă dimineaţă în bazinul de la Otopeni, atunci când va concura în seriile de la 800 de metri liber.

Andrei Ungur, reacţie fabuloasă după cursa care i-a adus calificarea în finală la Otopeni

Andrei Ungur a avut o reacţie fabuloasă după cursa care i-a adus calificarea în finală la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. Cursa a fost LIVE în AntenaPLAY, aşa cum va fi şi marea finală, de mâine, din sesiunea de seară.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ungur a fost glumeţ după calificarea în finala de la 100 de metri spate. El a spus că ar bea o palincă, dar că nu poate fiindcă mâine va înota în finală.

„A fost greu, cum să fie. E cum e, dar merge bine. (n.r: Ai pornit un pic mai greu) Aşa îmi place mie, să pornesc un pic mai lin, până simt un pic apa, şi după aia să vin tare peste ei, să nu ştie de unde i-a lovit.

Nouă, ardelenilor, ne place să ne jucăm cu focul. Mi-am îmbunătăţit timpul. Sperăm la un 49, la o medalie. Viaţa m-a pregătit mental. Ăştia 25 de ani, mersul cu cortul, statul cu prietenii. Aş bea o palincă, dar nu pot acum, am finală. După finală, să vedem. Mai am o finală la 100 liber. Ai mei fac palincă, au, dar pentru ei.

(n.r. Mesajul pentru fani) Mulţumim de susţinere, înseamnă foarte mult pentru noi şi ‘Hai, România!’ (n.r.: Crezi că se va auzi mai mult de tine după aceste Campionate?) Să sperăm că mai mult decât până acum, dar vedem. Timpul va spune tot.

(n.r.:Eşti mulţumit de cariera ta şi de ce ai făcut până acum la acest European?): Da, clar”, a spus Andrei Ungur, în exclusivitate pentru AntenaSport, după cursa care i-a adus calificarea în finala la 100 de metri spate de la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt.

Andrei Ungur a încheiat pe locul al doilea a doua semifinală în proba de 100 de metri spate masculin (50.33), în timp ce Denis Popescu a încheiat pe locul 7 (51.43). Ungur a avut al treilea timp din semifinale şi s-a calificat în finală, în timp ce Popescu a avut al 12-lea timp.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și