Închide meniul

Câţi bani va primi Ana Maria Popescu pentru medalia de la Jocurile Olimpice 2020. „Orice vis poate deveni realitate!”

Reclamă

Publicat: 24 iulie 2021, 21:37

Câţi bani va primi Ana Maria Popescu pentru medalia de la Jocurile Olimpice 2020. „Orice vis poate deveni realitate!

Premii dublate pentru sportivii români de la Jocurile Olimpice 2020

Profimedia

S-a aflat câţi bani va primi Ana Maria Popescu pentru medalia de la Jocurile Olimpice 2020. Ea va încasa în primul rând 50.000 de euro din partea statului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi bani va primi Ana Maria Popescu pentru medalia de la Jocurile Olimpice 2020

Şi clubul de care aparţine, CSA Steaua, îi va oferi 50% din valoarea premiului de la stat, adică încă 25.000 de euro.

Ana poate primi şi o maşină cadou de la unul dintre sponsorii Comitetului Internaţional Olimpic. Asta susţine Mihai Covaliu, şeful COSR.

„După Jocurile Olimpice vom căuta să ne onorăm și această promisiune. Eu spun că vor fi mulțumiți cei care vor câștiga medalii. O medalie înseamnă o pensie viageră. Am făcut demersuri pe lângă Guvern și nu mai trebuie să așteptăm acea dublare a premiilor pentru medalia de aur, argint și bronz. S-a aprobat deja dublarea. Sunt 70.000 de euro pentru medalia de aur și se scade până la locul 3. Plus până la 50% din partea clubului sportiv la care este legitimat”, a spus Covaliu pentru gsp.ro.

Mesajul transmis de Ana Maria Popescu de la Tokyo: „Cea mai chinuită medalie!”

Ana Maria Popescu are trei medalii olimpice: una de aur, cu echipa, la Rio 2016, şi două de argint, la Beijing 2008 şi Tokyo 2020.

Reclamă

„Salutare oameni buni, e trecut de miezul nopţii, aici, la Tokyo, dar a fost o zi productivă pentru mine şi pentru Team România. Nu pot să pun încă în cuvinte ce s-a întâmplat astăzi. Am avut o zi perfectă până în finală. Acolo, am făcut o singură greşeală, pe care nu o regret.

Am muncit atât amar de vreme! E cea mai muncită şi mai chinuită medalie a mea. Am îndurat foarte mult ca să ajung aici. Am demonstrat că orice vis poate deveni realitate, dacă crezi suficient de mult în el. Vouă, celor de acasă, vă mulţumesc pentru gândurile bune şi pentru toate urările.

Şi nu uitaţi: sportivii români încă sunt în cursa pentru medalii. Eu mi-am terminat treaba aici. Mă întorc acasă bucuroasă şi fericită cu această bucăţică de metal. Vă rog să le ţineţi în continuare pumnii colegilor noştri din Team România. Vă pup pe toţi!”, a fost mesajul transmis pentru AntenaSport de Ana Maria Popescu, cu medalia la gât.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus soţul Anei Maria Popescu despre prezenţa la Paris 2024

Spadasina din România a fost învinsă în finală de sportiva chineză Yiwen Sun, scor 11-10, cu tuşa de aur. La Tokyo, Ana a trecut de Tikanah Abdul Rahman, din Singapore, scor 15-10, apoi de sportiva coreeană Sera Song, scor 15-6, în sferturi de Julia Beljajeva, din Estonia, scor 15-8, iar în semifinale de o altă estonă, Katrina Lehis, scor 15-11.

Soţul ei a susţinut-o cu sufletul la gură şi nu s-ar mira să o vadă şi la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, din 2024.

„(n.r. Valorează argintul asta cât un aur?) Cu siguranță. Când câștigi medalia de argint, pierzi aurul. Întotdeauna am fost mândru de ea și pentru mine nu a contat niciodată medalia, ci să fie ea mulțumită după ce s-a terminat concursul. Dacă ea vrea să concureze și la Paris, eu nu pot să nu fiu de acord”, a declarat Pavel Popescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și