Închide meniul

Elisabeta Lipă a rabufnit: „Nu poți să scoți record mondial și olimpic, cu două zile în urmă, iar acum să faci o astfel de cursă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2021, 9:49

Elisabeta Lipă a rabufnit: „Nu poți să scoți record mondial și olimpic, cu două zile în urmă, iar acum să faci o astfel de cursă!

Elisabeta Lipă a rabufnit

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Elisabeta Lipă a răbufnit după ce fetele de la 8+1 au terminat pe ultimul loc. Marea noastră campioană nu își explică acest rezultat. În calificări, fetele de la 8+1 au scos record mondial și olimpic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elisabeta Lipă a rabufnit

Tricolorele au pornit slab și au fost pe ultimul loc (6) după primii 500 de metri, loc pe care l-au ocupat până la finiș. Canada a câștigat titlul olimpic cu un avans de aproape 5 secunde față de România! Noua Zeelandă și China au mai urcat pe podium.

Îți spun eu care e diferența între cursa din calificări și cea din finală. La prima îți alunecă barca, ai dat totul și ai trecut linia de sosire. Acum, când te-ai zbătut într-o finală, ai obosit. Ai dat totul, dar ai venit ultimul!

Azi am văzut un 8 care nu a avut alunecare, un 8 care a avut dorință, a avut și putință, dar barca a mers înfrânată! Nu am văzut lovituri aerisite! Atunci când barca fuge, să nu simți că tragi!

Să-și bage picioarele în apă rece și să vadă unde au greșit! Nu poți scoți record mondial și olimpic cu două zile în urmă, și să faci o cursă cum a făcut azi 8 plus 1!„, a declarat Elisabeta Lipă pentru gsp.ro.

Reclamă

Fetele de la 8+1 au bătut recordul mondial și olimpic în calificări

Echipajul compus din Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea a ajuns la finiș, acum două zile, cu timpul de 5 minute 52 de secunde și 99 de sutimi, mult mai valoros decât cel din cursa pentru medalii.

8-ul de fete au făcut astăzi record mondial și record olimpic, 5.52, Suzi știe ce înseamnă asta. Este extraordinar„, declara Elisabeta Lipă acum câteva zile, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și