Închide meniul

Reacție genială a lui David Popovici după ce a ratat la limită medalia olimpică: „Mi-am ros unghiile!” Puștiul minune al înotului va mai participa la o probă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2021, 8:24

Reacție genială a lui David Popovici după ce a ratat la limită medalia olimpică: „Mi-am ros unghiile! Puștiul minune al înotului va mai participa la o probă

David Popovici, aproape de o medalie la JO 2020

Profimediaimages

Reacția genială a lui David Popovici a venit imediat după cursă. „Dacă nu îmi rodeam unghiile, ajungeam pe locul trei„, a glumit acesta la final. Popovici este mulțumit de performanța pe care a realizat-o în finala de 200 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi le-am ros, mi le rod de când sunt mic! Poate dacă lăsam o unghie, ajungeam locul 3. Dar nu mai contează, am venit aici setat să înot cât de bine pot eu, am și reușit, nu aș putea să fiu mai fericit.

Să vedem ce o să-mi reproșeze antrenorul Adrian Rădulescu. Eu nu pot decât să mă bucur pentru tot ce am făcut! O să se bucure și el, sunt sigur. Scopul meu, inițial, nu a fost să iau o medalie, ci să câștig cât de multă experiență se poate, să pot să le arăt tuturor la ce nivel aduc crowl-ul și înotul„, a spus Popovici la finalul cursei.

Reacția genială a lui David Popovici

David Popovici a obținut un timp incredibil pentru un junior. I-au lipsit numai două sutimi pentru a câștiga medalia de bronz. A terminat în 1:44.68, spre deosebire de Scheffer, care a avut timpul de 1:44.66.

Eu nu consider că am pierdut o medalie, ci doar că am câștigat locul 4! Cred că m-am descurcat foarte bine, am reușit să fac tot ce mi-am propus, să plec mai tare pe prima parte, acolo, să fac întoarcerea nu știu cum, chestii de înotător! Sunt sigur că mi-am construit-o aproape perfect.

Reclamă

Pe ultima lungime știam că nu e niciunul mai bun ca mine! Știam ce aveam de făcut, am dat totul, am dovedit ce aveam de dovedit, în primul rând mie„, a declarat David Popovici la finalul cursei, conform gsp.ro.

David Popovici va participa la cursa de 100m liber

Pentru David Popovici competiția continuă. În jurul orei 13:20, puștiul minune al natației românești va începe cursa pentru medalii în proba de 100 de metri liber. Sportivul pregătit de Adrian Rădulescu este văzut cu șanse importante să ajungă în finală, date fiind rezultatele obținute la Roma.

O încălzire un pic cam lungă și cam grea, dar acum sunt gata să mă concentrez pe următoarele probe. La 100 de metri să vă așteptați la un rezultat cel puțin la fel de bun ca și la 200 de metri„, a anunțat Popovici, conform sursei de mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • David Popovici a terminat pe patru cursa de 200 de metri liber
  • Popovici va participa și la cursa de 100 de metri liber

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și