Închide meniul

Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian, de la Jocurile Olimpice: „Rezultatul ar fi putut fi altul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2024, 18:15

Reclamă
Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian, de la Jocurile Olimpice: „Rezultatul ar fi putut fi altul!

Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian, de la Jocurile Olimpice

Angelique Kerber, după ce a învins-o pe Jaqueline Cristian / Profimediaimages

Angelique Kerber s-a calificat în turul 3 de la Jocurile Olimpice 2024 și răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian. Finalista ediției din 2016 a reușit să se impună după un meci dramatic, decis în set decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kerber a învins-o pe reprezentanta României cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, după două ore și 16 minute de joc. Fanii nemți au creat o atmosferă infernală în tribune. Angelique Kerber anunță că asta a și fost „cheia” victoriei.

Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian

De asta m-am întors, datorită acestei atmosfere. Pentru aceste emoții. Încă o pot face. Trebuie să spun că, fără aceste emoții sau această atmosferă, cine știe, rezultatul ar fi putut fi altul. Dar asta mi-a dat, de fapt, acel stimulent de 2, 3 sau poate 10%„, a declarat Angelique Kerber, potrivit kicker.de.

Fostul lider WTA a ținut să afirme că meciul cu românca ar fi putut fi ultimul din cariera ei. Nu a renunțat la decizia de a se retrage imediat după Jocurile Olimpice 2024, chiar dacă au fost scenarii că fanii ar putea să o întoarcă din drum.

Decizia este luată. Știu că pot juca în continuare incredibil de bine, dar la un moment dat trebuie doar să iei decizia. Este incredibil de greu pentru mine și lupt cu emoțiile în fiecare zi„, a mai spus sportiva în vârstă de 36 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

În turul următor, Angelique Kerber se va duela cu Leylah Fernandez, ocupanta locului 25 WTA.

Reacţia de mare clasă a româncei Jaqueline Cristian

După victoria superbă din primul cu tur cu Caroline Garcia, Jaqueline Cristian a luptat admirabil cu Angelique Kerber, dar la final s-a recunoscut învinsă. Jaqueline Cristian a avut un discurs de mare clasă după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024.

Nu ştiu ce a făcut diferenţa. Au fost foarte multe momente importante unde să zicem că am greşit prea mult. Poate că la retur am greşit destul de mult spre deosebire de primul meci. Per total, a fost o luptă mai mult cu sufletul. Ştiam că nu o să cedeze foarte uşor pentru că e ultimul ei turneu şi o să dea tot ce are mai bun. Am încercat să fac tot ce e mai bun, am încercat să fac tot ce e mai bun şi să stau în meci, să fiu pozitiv.

Reclamă

Au fost nişte mingi foarte disputate, poate a fost o chestie de un gram de noroc. A ajutat-o mult publicul. A fost un meci care s-a jucat la limită şi astăzi a fost pentru ea. M-au incomodat un pic condiţiile, dar nu din cauza asta am pierdut. Nici eu nu am fost sută la sută fizic. Chiar dacă am pierdut, o iau ca pe o victorie. Pentru mentalul meu e un câştig. Victoria din primul tur înseamnă enorm de mult. Sunt foarte multe emoţii„, a spus Jaqueline Cristian după ce a pierdut partida cu Angelique Kerber.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:14

Alex Băluţă nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat de Gigi Becali: „E normal să se supere! Tricoul e greu la FCSB!”

20:07

„O mare realizare!” Cătălina Ponor, sfat pentru gimnastele calificate în finala pe echipe la Jocurile Olimpice 2024

20:00

LIVE SCOREUTA – U Cluj 0-0! Duel tare între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău

19:54

FotoDJ Barbara Butch a participat la „Cina cea de Taină” și acum a depus plângere la poliție. Drama prin care a ajuns să treacă

19:25

Mihai Stoichiță, întâlnire de „gradul 0” cu antrenorul care este favorit să devină selecționerul României! Se grăbesc negocierile

19:24

„Cum să-i creez probleme celui mai bun din istorie?” Rafael Nadal, mesaj superb pentru Novak Djokovic după eşecul de la Paris

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și