Închide meniul

Reacţia de mare clasă a lui Jaqueline Cristian, după ce a fost eliminată de la jocurile Olimpice: „A fost o luptă cu sufletul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iulie 2024, 16:47

Reclamă
Reacţia de mare clasă a lui Jaqueline Cristian, după ce a fost eliminată de la jocurile Olimpice: „A fost o luptă cu sufletul

Reacţia de mare clasă a lui Jaqueline Cristian, după ce a fost eliminată de la jocurile Olimpice

Profimedia

Reacţia de mare clasă a lui Jaqueline Cristian, după ce a fost eliminată de la jocurile Olimpice de la Paris. Jaqueline Cristian a pierdut cu Angelique Kerber, scor  4-6, 6-3, 4-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria superbă din primul cu tur cu Caroline Garcia, Jaqueline Cristian a luptat admirabil cu Angelique Kerber, dar la final s-a recunoscut învinsă. Jaqueline Cristian a avut un discurs de mare clasă după eliminarea de la Jocurile Olimpice 2024.

Reacţia de mare clasă a lui Jaqueline Cristian, după ce a fost eliminată de la jocurile Olimpice

„Nu ştiu ce a făcut diferenţa. Au fost foarte multe momente importante unde să zicem că am greşit prea mult. Poate că la retur am greşit destul de mult spre deosebire de primul meci. Per total, a fost o luptă mai mult cu sufletul. Ştiam că nu o să cedeze foarte uşor pentru că e ultimul ei turneu şi o să dea tot ce are mai bun. Am încercat să fac tot ce e mai bun, am încercat să fac tot ce e mai bun şi să stau în meci, să fiu pozitiv.

Au fost nişte mingi foarte disputate, poate a fost o chestie de un gram de noroc. A ajutat-o mult publicul. A fost un meci care s-a jucat la limită şi astăzi a fost pentru ea. M-au incomodat un pic condiţiile, dar nu din cauza asta am pierdut. Nici eu nu am fost sută la sută fizic. Chiar dacă am pierdut, o iau ca pe o victorie. Pentru mentalul meu e un câştig. Victoria din primul tur înseamnă enorm de mult. Sunt foarte multe emoţii„, a spus Jaqueline Cristian după ce a pierdut partida cu Angelique Kerber.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber 1-2! Înfrângere dramatică pentru româncă la Jocurile Olimpice 2024

Jaqueline Cristian (26 ani, 61 WTA), care a trecut sâmbătă de Caroline Garcia (Franţa) cu 5-7, 6-3, 6-4, s-a înclinat după două ore şi 16 minute în faţa vicecampioanei olimpice de la Rio.

Reclamă
Reclamă 4

Kerber (36 ani, 217 WTA), triplă campioană de Grand Slam şi fost lider mondial, a fost mai bună la mingile procentajul mingilor de break (4/9 faţă de 3/10), românca încheind cu 7 aşi, dar şi cu 5 duble greşeli.

Angelique Kerber, care nu o mai înfruntase până acum pe Cristian, va juca în optimi contra canadiencei Leylah Fernandez, victorioasă cu 7/6 (7/4), 6-3 în faţa Cristinei Bucşa (Spania).

Jaqueline Cristian va juca şi la dublu, alături de Ana Bogdan, contra japonezelor Shuko Aoyama/Ena Shibahara.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:58

Fostul antrenor al lui Michael Phelps, avertisment pentru David Popovici înainte de finala la 200 m liber de la Jocurile Olimpice

18:55

LIVE SCOREUTA – U Cluj 0-0! Duel tare între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău

18:50

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici luptă pentru medalia de aur. Jaqueline Cristian a fost eliminată

18:23

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici la Paris! Anunţul făcut de Camelia Potec

18:15

Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian, de la Jocurile Olimpice: „Rezultatul ar fi putut fi altul!”

17:46

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz! Anunţul de ultimă oră făcut de pilotul care va pleca de la Ferrari

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și