Închide meniul

Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!”

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2024, 12:12

Reclamă
Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!

Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice

Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz/ Profimedia

Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice de la Paris. Acesta a transmis că rămâne de văzut ce se va întâmpla însă, până la startul competiţiei din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz a făcut acest anunţ, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Madrid.

Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice

„Dacă totul va decurge bine, vom juca la dublu la Jocurile Olimpice” din această vară, a spus Alcaraz, care l-a învins greu marţi, cu 6-3, 6-7 (5/7), 7-6 (7/4), pe germanul Jan-Lennard Struff la competiţia din capitala Spaniei.

Întrebat dacă a discutat cu Nadal despre visul lor comun de a juca împreună la dublu la Jocurile Olimpice din 2024, Alcaraz a răspuns: „Am vorbit puţin despre asta. Aşa cum am spus mai devreme, dacă totul merge bine, vom juca la dublu la Olimpiada de la Paris. Dar până atunci au mai rămas multe săptămâni”.

„Ne-am gândit că ar fi grozav dacă am juca mai întâi un turneu împreună. Dar va fi dificil”, a adăugat numărul trei mondial. „Pe zgură, următoarele turnee sunt cele de la Roma şi Roland Garros, două turnee cu adevărat importante pentru noi la simplu şi, pentru că nu suntem în cea mai bună condiţie fizică, va fi dificil să jucăm (împreună) la un turneu până la Jocurile Olimpice”, a mai spus Alcaraz, citat de agerpres.ro.

Reclamă

Turneele olimpice de tenis din cadrul JO 2024 se vor disputa la Roland Garros, pe zgura pe care Nadal a triumfat de 14 ori.

Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu

A fost un moment emoţionant la Madrid, unde Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneul de 1000 de puncte ATP. Campionul iberic a fost eliminat în optimile competiţiei, de către Jiri Lehecka, însă a fost aplaudat la scenă deschisă de către publicul iberic, la ultima sa apariţie la Caja Majica.

„A fost o seară emoţionantă. Am putut să-mi iau rămas bun aici, pe teren şi în plus cu un nivel de joc destul de decent. Este o amintire de neuitat, de neşters. Nu ştiu dacă a fost ultima oară când am jucat în Spania, e foarte probabil, nu mi-am pus întrebarea. Dar dacă a fost ultima oară când am jucat în ţara mea, este o amintire grozavă. S-a încheiat aici, la Madrid, dar drumul meu cu racheta în mână nu s-a terminat. Poate că acum nu este momentul să eliberez toate emoţiile pe care le ţin în interiorul meu. Nu vreau să renunţ încă la toată această adrenalină”, a declarat Nadal după meci, citat de agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Rafael Nadal l-a menţionat şi pe Ion Ţiriac în discursul său de rămas bun. Miliardarul român este directorul turneului de la Madrid.

„Vreau să-i mulțumesc lui Feli (n.r – Feliciano Lopez), lui Ion Țiriac, tuturor celor au făcut posibilă desfășurarea acestui turneu. E un mediu plăcut, de care și următoarele generații se vor bucura, cu siguranță. Voi mulțumi familiei și echipei atunci când mă voi retrage. Dar deocmadată continui”, a mai spus Nadal.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 VIDEOCanada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 au fost în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 Vezi toate știrile
Citește și