Închide meniul

Kylian Mbappe nu merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Thierry Henry: „Nu am mai primit atâtea refuzuri din facultate”

Alex Masgras Publicat: 3 iunie 2024, 14:27

Reclamă
Kylian Mbappe nu merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Thierry Henry: „Nu am mai primit atâtea refuzuri din facultate

Kylian Mbappe nu merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Thierry Henry: "Nu am mai primit atâtea refuzuri din facultate"

Kylian Mbappe şi Thierry Herny / Profimedia

Kylian Mbappe nu merge la Jocurile Olimpice de la Paris. Thierry Henry, selecţionerul naţionalei olimpice a Franţei, a anunţat lista preliminară a jucătorilor care vor evolua la Olimpiadă, în turneul de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, atacantul care urmează să fie prezentat de Real Madrid, nu se află pe această listă. Fostul atacant de la Arsenal şi Barcelona a şi glumit atunci când a vorbit despre refuzurile pe care le-a primit atunci când a încercat să discute despre Jocurile Olimpice cu echipele de club.

Kylian Mbappe nu merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Thierry Henry: „Nu am mai primit atâtea refuzuri din facultate”

Henry a declarat că uşa nu se va schimba şi că sunt şanse mari ca lista să se schimbe, dar a recunoscut că este foarte greu de discutat pe acest subiect, în condiţiile în care cluburile spun „nu” din prima. Real Madrid se numără printre echipele care nu îşi lasă jucătorii la Jocurile Olimpice:

„Nu trebuie să tragem linie. Nu ştim ce se va întâmpla până pe 3 iulie. Lista se poate schimba, dar trebuia să facem o listă, pentru ca jucătorii să se poată pregăti. Uşa nu e închisă pentru nimeni. Dar nu sunt discuţii. Te duci, întrebi, ţi se zice nu şi pleci. Nu am mai primit atâtea refuzuri din facultate”, a declarat Thierry Henry, citat de as.com.

„Persoana de la Real Madrid cu care am vorbit a fost foarte directă cu mine”, a mai spus Henry.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele de fotbal de la Jocurile Olimpice sunt formate din jucători U23. Fiecare echipă poate aduce cel mult trei jucători peste 23 de ani.

Fabrizio Romano, anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Fabrizio Romano a venit cu anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul francez este pe punctul de a fi prezentat oficial la noua campioană a Europei.

Reclamă

La o zi după ce a câștigat finala UEFA Champions League, Real Madrid este pe punctul de dezvălui și marea lovitură a verii de pe piața transferurilor. Kylian Mbappe, atacantul de 25 de ani care este cotat la 180 de milioane de euro, va ajunge sub comanda lui Carlo Ancelotti.

„Kylian Mbappe la Real Madrid, HERE WE GO! Toate documentele au fost semnate și s-a încheiat.

Real Madrid este pe punctul de a anunța transferul lui Real Madrid săptămâna viitoare, după câștigarea Champions League. Mbappe a luat decizia încă din februarie. Acum poate fi considerat deja noul jucător al Realului„, a transmis cunoscutul specialist în materie de transferuri pe contul său de Twitter.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și