Închide meniul

Mihai Covaliu, mesaj superb despre performanțele României de la Jocurile Olimpice: „Românii încă știu să se bucure!”

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2024, 20:49

Reclamă
Mihai Covaliu, mesaj superb despre performanțele României de la Jocurile Olimpice: „Românii încă știu să se bucure!

Mihai Covaliu, mesaj superb despre performanțele României de la Jocurile Olimpice

Mihai Covaliu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Mihai Covaliu a transmis un mesaj superb despre performanțele României de la Jocurile Olimpice. Acesta a declarat, duminică seara, comentând performanţele reuşite de delegaţia tricoloră la Jocurile Olimpice de la Paris, că românii încă ştiu să se bucure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Mihai Covaliu, mesaj superb despre performanțele României de la Jocurile Olimpice

„Încă o dată felicitări, au trecut câteva ore de la încheierea competiţiei de canotaj, aici, la Jocurile Olimpice de la Paris. Mă uit la cei mai buni dintre cei buni şi încă sunt sub emoţiile competiţiei de aici de la Paris, şi e bine să fie aşa. Mulţumesc este cuvântul de bază pe care trebuie să-l spui atunci când ajungi acolo unde ţi-ai dorit. Am văzut că încă ştim să ne bucurăm, pentru că românii, pentru o bună perioadă de timp, nu au mai ştiut să se bucure. Şi acest val de bucurie a venit odată cu echipa naţională de fotbal şi noi când am plecat către Jocurile Olimpice am promis să continuăm această bucurie pentru români. Şi iată că până acum am reuşit”, a spus Covaliu, prezent la un eveniment la Casa României dedicat lotului de canotaj care a încheiat competiţia de la Paris cu cinci medalii, notează agerpres.ro.

„Sunt convins că vom reuşi şi de acum înainte. De ce? Pentru că ne-am pregătit foarte bine, pentru că am muncit foarte mult. Pentru că aceşti sportivi au avut tot ce au avut nevoie pentru a se pregăti, pentru a-şi urmări adversarii, pentru a avea cei mai buni antrenori. Sunt lucruri normale, esenţiale, pentru că atunci când ajungem la o astfel de competiţie, să fim la egalitate cu cei mai buni din lume. Toţi aceşti sportivi au venit foarte bine pregătiţi aici şi nu avem niciun fel de dubiu că vor câştiga medalii. Şi au venit alţii şi sunt sigur că vor câştiga şi ei medalii. Dar în acest moment trebuie să ne bucurăm”, a adăugat el.

Ebru Bolat, pe locul 22 în proba feminină de yachting, clasa dinghy, după 8 curse!

În clasamentul general, sportiva din România se află acum pe locul 22, înaintea ultimelor două curse, care urmează să aibă loc luni, notează news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Doar primele zece clasate din seriile de deschidere vor merge mai departe în cursa pentru medalii, programată marţi.

Având în vedere că Ebru Bolat a mai urcat o dată 11 poziţii într-o singură zi, nu este imposibil să acceadă în finală, notează Agenţia Naţională pentru Sport într-un mesaj postat pe Facebook.

Obiectivul ei de a termina competiţia în prima jumătate a clasamentului este însă perfect realizabil şi ar reprezenta o mare reuşită pentru prima femeie din istorie care reprezintă România la yachting la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:49

VideoUPDATE | Incidente în tribune la derby-ul Clujului, dintre CFR şi U! Soțul Vlăduței Lupău, implicat în scandal

22:45

FotoPan Zhanle, o nouă performanţă uriaşă după ce a luat aurul la 100 de metri liber cu record mondial!

22:33

Adrian Păun, gol superb în CFR Cluj – U Cluj! A trimis mingea în poartă cu o „foarfecă” de senzație

22:21

LIVE TEXTCFR Cluj – U Cluj 1-0! Adrian Păun a deschis scorul din foarfecă! Louis Munteanu, debut la CFR

22:16

Ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o „dublă” în amicalul Parma – Atalanta 4-1!

21:37

Gicu Grozav cere noi transferuri la Petrolul: „Sper că vor mai veni jucători”! A anunţat obiectivul uriaş al echipei!

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 4 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 5 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 6 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!
Citește și