Închide meniul

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2023, 13:14 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 17:55

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică

America Express, lider de audiență

Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică / Antena 1

America Express, lider de audiență! Ediția de ieri seară America Express a adus victoria echipei Iuliana Pepene – Sonia Simionov la jocul pentru amuletă, urmat de cursa pentru imunitate, câștigată de Romică Țociu și fiul său, Cătălin. În seara aceasta, concurenții se reunesc la careu pentru cele mai tensionate momente ale etapei: numirea echipelor care intră la cursa pentru ultima șansă! Urmează un show plin de culoare pe ritmurile trepidante ale unei întreceri desfășurate sub amenințarea soarelui roșu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

America Express, lider de audiență

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 00:06, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5.9 puncte de rating și o cotă de piață de 22.6%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.2 puncte de rating și o cotă de piață de 19.9%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 5.8 puncte de rating și 17.6% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5 puncte de rating și 15.4% cotă de piață. În minutul de aur 21:44, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,3 milioane de telespectatori.

Ieri seară, pe Drumul Soarelui, Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au bucurat de victorie după un joc de amuletă epuizant, desfășurat într-un loc cu totul special: Templul Soarelui, un spațiu decorat cu operele artistului ecuadorian Ortega Maila. Imediat, s-a plecat în următoarea cursă cu o miză esențială: concurenții au avut de îndeplinit mai multe misiuni la o hacienda ecuadoriană, unde s-au transformat în cowboy pregătiți să prindă… imunitatea cu lasoul. La final, prima echipă care a semnat în registrul Irinei Fodor a fost cea alcătuită din Romică și Cătălin Țociu, câștigătorii imunității mici.

Ambato este recunoscut pentru paradele sale multicolore de la Festivalul Florilor și Fructelor

În această seară, echipele se reunesc în orașul Ambato pentru un careu încărcat de tensiune. După dezvăluirea clasamentului care trimite ultimele două echipe la cursa pentru ultima șansă, votul celei de-a treia perechi va stârni numeroase reacții și comentarii. ”A fost foarte surprinzătoare decizia lor de a ne vota, pentru că am avut senzația că ne-am apropiat. Ne-au durut aceste voturi. Nu ne așteptam la asta!”, a fost una dintre reacții. ”Strategia votului și a acestui joc nu este neapărat de a elimina o echipă, ci de a o obosi”, a fost una dintre replici.

Ambato, orașul întrecerii de diseară, este recunoscut pentru paradele sale multicolore de la Festivalul Florilor și Fructelor, organizat aici din 1951. Concurenții care intră la cursa pentru ultima șansă vor celebra această istorie cu o defilare pe ritmuri sud-americane, după o serie de misiuni ce vor necesita multă muncă. Trei echipe vor plăti tribut Zeului Soare și își vor organiza propriul festival – cu flori și fructe, dar și cu regine și care alegorice impresionante. Întreaga sărbătoare se va desfășura, însă, în pașii alerți ai unei întreceri la finalul căreia ultima echipă poate pleca acasă. Va fi îndurător sau nemilos Zeul Soare în seara aceasta? Care vor fi cele trei perechi din cursa pentru ultima șansă și ce verdict va ieși la iveală din cufărul deschis de Irina Fodor telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Reclamă

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național
Perioada 14 noiembrie 2023

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și