Închide meniul
Foto

Andreea Bălan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva! Cum arată acum vedeta

Publicat: 13 februarie 2024, 14:01

Reclamă
Andreea Bălan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva! Cum arată acum vedeta

Andreea Bălan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva

Andreea Bălan / Instagram

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sâmbăta aceasta, de la 20.00. Printre cei cuprinşi de magia transformărilor se va număra de această dată şi jurata Andreea Bălan, care a hotărât să îi surprindă pe telespectatori cu o schimbare de look, chiar la premiera transforming show-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am aşteptat cu mare bucurie revenirea pe platourile de filmare Te cunosc de undeva!. Şi pentru că suntem la un show de transformări, mi-am dorit să mă „transform” şi eu puţin, aşa că pentru premieră am ales un look à la Jessica Rabbit!”, a declarat Andreea Bălan, jurata care punctează coregrafia.

Andreea Bălan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva!

8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Aşa arată acum Andreea Bălan / Antena 1
Aşa arată acum Andreea Bălan / Antena 1

„Ne-am întâlnit şi pare ireal” Andreea Bălan, declaraţie superbă pentru iubitul ei, care a reuşit o performanţă de senzaţie!

Andreea Bălan a făcut o declaraţie superbă pentru iubitul ei, Victor Cornea, în ultimul ei videoclip, „Superîndrăgostiţi”. Victor Cornea joacă şi el în clipul piesei care se va transforma cu siguranţă într-un hit.

Reclamă

Victor Cornea trece printr-o perioadă formidabilă din punct de vedere profesional. El şi partenerul său de dublu, Philipp Oswald, s-au calificat, miercuri, în sferturile probei de dublu din cadrul turneului „ATP 250” de la Cordoba (Argentina). Cuplul româno-austriac a învins dublul argentinian Guido Andreozzi / Guillermo Duran cu 7-6(5), 7-5.

Noi rătăceam prin lume… 

Şi nici nu bănuiam că existăm

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Bălan, videoclip alături de iubitul ei, Victor Cornea

Am tot lăsat mereu pe-alte dăţi

Că o aveam… dar de fapt n-o aveam, cui s-o dăm

Şi nu credeam poveştile de dragoste

Ne-am întâlnit şi pare ireal

Deodată s-au aliniat planetele

Ceva între noi este supranatural”, sunt câteva dintre versurile piesei „Superîndrăgostiţi”, care a avut, recent, premiera pe YouTube.

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan a fost că au mers împreună în Grecia. Victor Cornea a dus-o pe Andreea Bălan acasă la Stefanos Tsitsipas. Românul e prieten bun cu fraţii Tsitsipas, care au eliminat recent România din Cupa Davis

Reclamă

Victor Cornea se ştie bine cu fraţii Tsitsipas, grecii peste care românii au dat în Cupa Davis şi care au eliminat România din competiţie.

„Cu Petros chiar am jucat o perioadă lungă de timp. Am fost la ei acasă şi mă cunosc bine cu toată familia. Am făcut şi poze cu ei, ne înţelegem bine”, ne-a spus Victor Cornea.

Iubita Andreea Bălan a învăţat lovituri noi la Australian Open şi i-a făcut galerie lui Cornea şi în Grecia.

„Uşor, uşor se descurcă tot mai bine, înţelege tenisul şi asta mă bucură foarte mult”, a mai spus Victor Cornea pentru AntenaSport.

„Eu abia aştept să joc cu Stefanos Tsitsipas. Numărul 2 al lor nu este unul atât de periculos şi cred că noi pleăam cu prima şansă”, a spus Marius Copil.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și