Închide meniul

Chefi la cuțite, lider de audiență. Florin Dumitrescu a câștigat amuleta. Cea mai mică femeie din lume s-a întâlnit cu jurații

Reclamă

Publicat: 7 septembrie 2023, 14:45

Chefi la cuțite, lider de audiență. Florin Dumitrescu a câștigat amuleta. Cea mai mică femeie din lume s-a întâlnit cu jurații

Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 12 a fost lider de audiență cu ediția 5

Florin Dumitrescu a câștigat amuleta / Antena 1

Ediția de aseară Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență pe targeturile comercial și urban, lupta pentru amuletă aducându-i prima victorie din acest sezon lui Chef Florin Dumitrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seara s-a încheiat cu o vizită cu totul specială: Jyoti Amge, cea mai mică femeie din lume, s-a întâlnit cu jurații, care au avut o mulțime de curiozități despre povestea ei de viață.

Difuzată în intervalul 20:29 – 24:00, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe targeturile comercial și urban.

Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 12 a fost lider de audiență cu ediția 5, difuzată pe 6 septembrie 2023, la Antena 1

Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 6.5 puncte de rating și 26.7% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.3 puncte de rating și 20.5% cotă de piață. În minutul de aur 22:36, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1.3 milioane de telespectatori.

Ieri seară, Chef Dumitrescu a obținut cea dintâi victorie la lupta pentru amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite – o victorie cu atât mai savuroasă cu cât a venit pe terenul culinar ce părea să-i fie rezervat lui Chef Scărlătescu: chiftelele! Aceasta a fost tema provocării lansate de Irina Fodor, iar verdictul la lupta pentru amuletă a fost dat de Puya și Melinda, cel de-al patrulea Chef invitat la întrecere fiind Marius Tudosiei.

Reclamă

De partea cealaltă, în platoul preselecțiilor, jurații au avut bucuria de a se întâlni cu o altă legendă a fotbalului: Gică Craioveanu le-a recunoscut Chefilor că nu are antrenament în bucătărie, dar le-a oferit la schimb o porție savuroasă de povești din lumea sportului care l-a făcut celebru.

Seara s-a încheiat cu vizita cu totul specială a lui Jyoti Amge, deținătoarea recordului mondial pentru cea mai scundă femeie din lume. La 29 de ani, Jyoti, care vine din Nagpur, India, măsoară 62,8 centimetri în înălțime, cântărește doar 5 kilograme și are o Diplomă de Masterat în Literatura Engleză.

La vizita în platoul show-ului culinar, Jyoti a răspuns cu un zâmbet larg tuturor întrebărilor adresate de jurați.

Reclamă 4 / 0/3

Am intrat în Cartea Recordurilor pentru că sunt cea mai scundă femeie din lume și am cele mai mici palme și tălpi. În ultimii 12 ani, nimeni nu mi-a doborât recordurile Guinness pe care le dețin. Toate aceste recorduri sunt o realizare pentru mine și mă fac să mă simt mândră. Am o familie numeroasă. Verișorul meu are doi ani și deja este mai înalt decât mine. Copilăria mea a fost foarte diferită, pentru că eram mică de înălțime, dar și pentru că eram foarte fragilă. De-asta, familia mea a avut și are foarte mare grijă de mine. Orice căzătură, până și cea mai ușoară, poate fi extrem de periculoasă pentru mine”, le-a mărturisit Jyoti Chefilor.

Acasă, am tot confortul. Canapeaua și patul sunt făcute pe măsura mea. De asemenea, am adaptat la mărimea mea multe dintre obiectele casnice. În trecut, m-am întrebat de multe ori de ce sunt așa cum sunt. De ce sunt atât de scundă? Dar până la urmă, înălțimea mi-a dat identitatea pe care o am astăzi. Îmi place să călătoresc, însă cel mai mult îmi place să fiu actriță. Fac asta de la vârsta de 7 ani. Și pe viitor, îmi doresc să-mi dedic viața actoriei”, a mai spus Jyoti, care le-a gătit Chefilor Poha, un preparat tradițional Indian.

Preselecțiile pline de surprize și luptele aprige pentru amulete continuă la Chefi la cuțite sâmbătă și duminică, de la 20:00, și lunea și miercurea viitoare, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și