Închide meniul

Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

Publicat: 16 septembrie 2024, 14:36

Reclamă
Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

Profimedia

Formula 1 a continuat ȋn acest weekend cu Marele Premiu al Azerbaidjanului, unde Oscar Piastri şi-a adjudecat trofeul. A fost a doua victorie a sezonului pentru pilotul McLaren, echipa sa şi a lui Lando Norris urcând pe primul loc în clasamentul constructorilor. Pe primul loc a fost ieri şi Antena 1, care s-a impus ca lider de audienţă cu difuzarea Marelui Premiu de pe circuitul de la Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Azerbaidjanului, difuzat ieri în direct la Antena 1, s-a impus ieri ca lider de audienţă. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 13.45 – 16.02, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea cursei de Formula 1, a înregistrat 2.2 puncte de rating şi 13% cotă de piaţă. Televiziunea de pe locul 2 a avut 1.7 puncte de rating și 10.2% cota de piaţă, în timp ce televiziunea de pe locul 3 a avut 1.2 puncte de rating şi 6.9% cota de piaţă.

Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

Oscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, care a fost în direct pe Antena 1 și live stream în AntenaPLAY. Charles Leclerc a plecat din pole position pentru a patra oară consecutiv la Baku, însă nu a reuşit să triumfe şi s-a clasat pe locul secund.Trecând cu 20 de puncte înaintea celor de la Red Bull, McLaren revine astfel în fruntea clasamentului constructorilor, unde nu s-a mai aflat de mai bine de zece ani. Mai precis, de la prima cursă din 2014, Marele Premiu al Australiei, care a marcat debutul noii ere turbo și a motoarelor V6 de 1,6 litri.

Calendarul competiţional continuă săptămână aceasta cu Marele Premiu din Sinagapore, care se va desfăşura în perioada 20-22 septembrie, iar marea cursă va fi în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY duminică, de la 14.45.

Toate etapele competiţiei Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY. Antena transmite în exclusivitate Formula 1 în România, meciurile naționalei României până în 2028 și primele ediții FIFA World Cup din istorie cu 48 de echipe.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 6 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei
Citește și