Închide meniul

Bernadette Szocs a surprins după victoria categorică cu Jieni Shao, obţinută în AntenaPLAY: „Nu asta am antrenat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2024, 18:34 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 0:00

Reclamă
Bernadette Szocs a surprins după victoria categorică cu Jieni Shao, obţinută în AntenaPLAY: „Nu asta am antrenat!

Bernadette Szocs a surprins după victoria categorică cu Jieni Shao

Bernadette Szocs, în timpul interviului / FRTM / SPORTS NET

Bernadette Szocs a surprins după victoria categorică cu Jieni Shao, scor 4-1, obţinută în AntenaPLAY. Românca s-a calificat în sferturile de finală de la Top 16 Cup, dar a fost nemulţumită de jocul prestat. Le-a promis fanilor că va avea o evoluţie mult mai bună în duelul pentru semifinale cu Natalia Bajor, care va fi de la ora 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă şi-a dominat adversara de la debutul în competiţie şi s-a impus cu 11-5, 9-11, 12-10, 11-8 şi 11-8, Bernie a fost extrem de dezamăgită. Principala favorită a avut un discurs critic.

Bernadette Szocs a surprins după victoria categorică cu Jieni Shao

Sinceră să fiu, sunt foarte dezamăgită de jocul pe care l-am făcut azi pentru că eu nu asta antrenez, din păcate. Dar important este că până la urmă am reuşit să câştig. Cum ştie toată lumea, mie îmi place să câştig jucând, să joc ceea ce antrenez, dar din păcate nu am reuşit să joc exact ceea ce îmi doream.

Sunt mândră de mine că am reuşit să mă ţin calmă tot meciul, am reuşit să fiu pozitivă pentru că ştiu că nu am niciun minus. Mi-am pus nişte întrebări înainte de meciuri şi aveam la toate răspunsul ‘da’. Aşa că, sunt pregătită pentru orice obstacol. Important e că am câştigat şi acum o să fiu atentă să nu fac aceleaşi greşeli.

Acum este important să mă focusez pentru următorul meci, să joc tot cea am antrenat şi să câştig jucând. Sunt sinceră, sunt corectă. Îmi recunosc greşeala, că n-am fost eu azi la masa de joc. Dar am un plus că am fost foarte calmă şi am reuşit să aduc victoria„, a declarat Bernadette Szocs pentru FRTM/SPORTS NET, după victoria obţinută în direct în AntenaPLAY.

Reclamă

În sferturile de finală, românca va juca împotriva polonezei Natalia Bajor, cea care a produs o surpriză uriaşă în optimile de la Top 16 Cup, după ce a învins-o pe Xiaona Shan cu 4-3 (8-11, 9-11, 11-4, 11-8, 4-11, 11-3, 11-8). Bernadette a ţinut să afirme că nu a pierdut niciodată în faţa Nataliei, dar că va fi concentrată la maximum pentru a continua tradiţia.

De foarte multe ori am jucat împotriva ei, de fiecare dată am învins-o. Este o sportivă care a făcut multe surprize, a bătut jucătoare de top. Dar eu intru pozitivă la masă, nu mi-e frică de nimeni. Sunt pregătită pentru orice situaţie„, a precizat Bernie.

Bernadette Szocs – Natalia Bajor LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY

În sferturile de finală, Bernie va juca împotriva polonezei Natalia Bajor, cea care a produs o surpriză uriaşă în optimile de la Top 16 Cup, după ce a învins-o pe Xiaona Shan cu 4-3 (8-11, 9-11, 11-4, 11-8, 4-11, 11-3, 11-8).

Reclamă 4 / 0/3

În primul meci al competiţiei din Elveţia, Natalia Bajor a întâlnit-o pe Xiaona Shan, jucătoare care reprezintă Germania. Shan era favorită înaintea duelului, dar Bajor a dat toate calculele peste cap.

Shan a câştigat primele două seturi cu 11-8 şi 11-9 şi părea că se îndreaptă către o victorie lejeră. Nu a fost deloc aşa, deoarece Bajor a reuşit să câştige următoarele două seturi şi să restabilească egalitatea. Shan a mai câştigat setul 5, după care a pierdut fără drept de apel setul 6, cedând în cele din urmă şi în setul decisiv.

Partida din sferturile de finală de la Top 16 Cup va reprezenta a cincea întâlnire directă dintre Szocs şi Bajor. Românca s-a impus de fiecare dată în precedentele patru partide, pierzând un singur set, la întâlnirea din 2021, de la Campionatele Mondiale. Ultima întâlnire a avut loc în semifinalele Jocurilor Europene de vara trecută, atunci când Szocs a cucerit medalia de aur.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și