Închide meniul

Bernadette Szocs, cap de serie 1 la Europe Top 16 Cup: „Am un singur obiectiv, să câştig turneul”

Dan Roșu Publicat: 16 ianuarie 2024, 22:06

Reclamă
Bernadette Szocs, cap de serie 1 la Europe Top 16 Cup: „Am un singur obiectiv, să câştig turneul

Bernadette Szocs, cap de serie 1 la Europe Top 16 Cup

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bernadette Szocs este cap de serie 1 la Europe Top 16 Cup, competiţie ce se va desfăşura la Montreux, în perioada 20-21 ianuarie, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Bernie era a doua favorită, după Ying Han, dar sportiva care reprezintă Germania a fost nevoită să renunţe la turneul din Elveţia, ea fiind şi campioana en-titre.

Bernadette Szocs, cap de serie 1 la Europe Top 16 Cup

De cealaltă parte, românca de pe locul 12 mondial se află la a zecea participare la Montreux, ea terminând anul trecut pe locul 5. Campioană în 2018, ea şi-a mai trecut în cont şi o finală în 2019.

Sofia Polcanova, Jia Nan Yuan, Eliza Samara sau Linda Bergstrom sunt doar câteva dintre jucătoarele cu care Bernadette Szocs se va duela pentru trofeu, în Elveţia. Bernie anunţă însă că este într-o formă excelentă.

„Sunt nerăbdătoare să mă întorc la Montreux pentru acest turneu. De-abia aştept. Participă doar jucătoare de top, care sunt în formă şi pregătite pentru Top 16. Trebuie să mă concentrez în toate meciurile şi să joc cel mai bun tenis al meu.

Reclamă

Nu mi-e frică de nimeni. Obiectivul meu e unul singur, să câştig turneul. Am jucat la Nagoya, unde au fost cele mai bune 16 jucătoare ale lumii, am ajuns în sferturi la Frankfurt. Am reuşit să o înving din nou pe campioana olimpică Cheng Meng”, a spus Bernadette, citată de ettu.org.

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, la Europe Top 16 Cup

Bernadette Szocs şi Eliza Samara vor participa la Europe Top 16 Cup | Montreux 2024, competiţie ce aduce la start cele mai bune 16 jucătoare ale Europei. Cea mai prestigioasă întrecere de pe Continent se va desfăşura pe 20 şi pe 21 ianuarie, în Elveţia, la Montreux.

Bernadette Szocs este campioana din 2018 a competiţiei, la care şi-a mai trecut în cont şi o medalie de argint şi două de bronz. Eliza Samara a cucerit şi ea bronzul, în 2018. Emilia Ciosu (1993) şi Otilia Bădescu (1995) sunt celelalte sportive din România care au cucerit aurul la Europe Top 16 Cup.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și