Închide meniul

Bernadette Szocs promite show în semifinala de la Europe Top 16 Cup (11:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY): „O să fie Bernie din nou!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2024, 23:55

Reclamă
Bernadette Szocs promite show în semifinala de la Europe Top 16 Cup (11:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY): „O să fie Bernie din nou!

Bernadette Szocs promite show în semifinala de la Europe Top 16 Cup

Bernadette Szocs, în timpul interviului / FRTM / SPORTS NET

Bernadette Szocs promite show în semifinala de la Europe Top 16 Cup, care va fi duminică, de la ora 11:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Românca şi-a respectat statutul de mare favorită şi le-a învins pe Jieni Shao (4-1) şi Natalia Bajor (4-3). Pentru un loc în ultimul act o va avea adversară pe Jia Nan Yuan, cea care a trecut chiar de Eliza Samara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernie a suferit în meciul din „sferturi” şi a avut nevoie de o revenire fabuloasă pentru a obţine calificarea. A fost condusă cu 3-1 la seturi de poloneza Natalia Bajor. Campioana noastră le-a transmis fanilor că şi-a învăţat lecţia şi că va arăta de ce este în stare în următorul meci.

Bernadette Szocs promite show în semifinala de la Europe Top 16 Cup, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Am început foarte bine, am jucat extraordinar primul set, am bătut-o cât a trebuit. Dar din păcate n-am mai avut răbdare, am jucat aceeaşi tactică care deja s-a obişnuit. Nu îmi venea să accept că s-a obişnuit adversara, am devenit un pic nerăbdătoare. La 3-1 am spus că sunt mai bună ca ea, nu pot să accept să pierd şi să am răbdare. Am schimbat tactica şi am reuşit să joc exact ce mi-am dorit şi ar fi trebuit să joc şi de la 1-0 pentru mine.

Am fost foarte pozitivă, nu m-am uitat la scor. Nu m-a interesat absolut deloc că conduce cu 3-1. Pentru mine a fost ca şi 0-0, am zis că trebuie să încep să joc ca la început, să schimb tactica, să fiu liniştită şi să găsesc soluţii pentru orice minge. Sunt tare mândră de mine pentru că am reuşit să îmi revin.

Nu sunt deloc mândră de mine în situaţia asta. În primul meci de azi nu a fost Bernie la masa de joc, nu am jucat. Nici al doilea meci nu am fost deloc mândră de mine… de la 1-0 pentru mine am pierdut trei seturi la rând. Dar atât ţin minte de azi, cele 3 seturi pe care am reuşit să le câştig ca să întorc meciul. Aşa că sunt pozitivă, sunt pregătită pentru meciul de mâine.

Reclamă

Am învăţat, pentru că a fost o lecţie destul de dureroasă. Sunt pozitivă, cred că mâine o să fie Bernie din nou!„, a declarat Bernadette Szocs pentru FRTM / SPORTS NET.

Bernadette Szocs – Jia Nan Yuan LIVE VIDEO (duminică, ora 11:30) în AntenaPLAY

Bernadette Szocs s-a calificat în semifinale după un meci cu multe emoţii. Natalia Bajor din Polonia a condus cu 3-1 la seturi, dar românca a reuşit să revină şi să se impună cu 4-3 (11-6, 8-11, 4-11, 10-12, 11-4, 11-7, 11-6).

Pentru un loc în finală, Szocs o va întâlni pe Jia Nan Yuan, reprezentanta Franţei, cea care a învins-o pe Eliza Samara în sferturile de finală fără să piardă set (11-5, 11-7, 11-8, 11-8).

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta va fi a cincea partidă dintre cele două jucătoare. În precedentele patru confruntări, Bernadette Szocs s-a impus de fiecare dată. De menţionat însă că cele patru partide s-au disputat în sistemul cel mai bun din cinci seturi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. Câştigătoarea se va decide la loviturile de departajare 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:10 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea sunt invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și