Închide meniul

Eliza Samara, reacţie genială după victoria muncită de la Europe Top 16 Cup: „Am cinci fire albe în plus după acest meci”

Alex Masgras Publicat: 20 ianuarie 2024, 20:38

Reclamă
Eliza Samara, reacţie genială după victoria muncită de la Europe Top 16 Cup: „Am cinci fire albe în plus după acest meci

Eliza Samara a avut o reacţie genială după victoria muncită de la Europe Top 16 Cup

Eliza Samara, în timpul unui interviu / FRTM/SPORTS NET

Eliza Samara a avut o reacţie genială după victoria muncită de la Europe Top 16 Cup. Românca s-a impus cu 4-2 (10-12, 11-4, 11-6, 5-11, 15-13, 11-9) în faţa Barborei Balazova şi se pregăteşte pentru duelul din sferturi cu Jia Nan Yuan, reprezentanta Franţei. Meciul va începe în jurul orei 21:50 şi va fi transmis LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de debut nu a fost deloc uşor pentru Eliza Samara, care a avut de tras pentru victoria care i-a asigurat prezenţa în sferturile de finală.

Eliza Samara, reacţie genială după victoria muncită de la Europe Top 16 Cup

La finalul partidei, Samara a recunoscut că a avut ceva probleme în debutul partidei, mai ales că nu a mai jucat niciodată împotriva sportivei din Slovacia. Ea a avut puterea să glumească la finalul partidei, spunând că s-au înmulţit firele albe după acest meci şi a prefaţat duelul cu Jia Nan Yuan din sferturi:

„Este pentru prima dată când joc cu ea, a fost un meci ciudat, dificil. La început nu am ştiut cum să îi citesc jocul, deşi o ştiam. M-am uitat pe meciurile ei, dar nu să joc cu ea. Când a trebuit să fac punctele pe final de set mi-a ieşit.

Meciul a fost greu pentru că, pentru mine, primul meci este greu. Până mă acomodez cu sala, cu mingile, cu tribunele, cu totul. Sper ca în turul 2 să fie mai bine.

Reclamă

(n.r. antrenorul Viorel Filimon a spus că a îmbătrânit 3 ani la acest meci) Şi eu cu cinci fire albe (n.r. râde). Este frustrant să vezi că ceea ce faci la antrenamente îţi merge şi când vrei să pui în aplicare la meci nu îţi iese. Din păcate pentru mine, când ceva nu îmi iese, nu mai am răbdare. E bine că am câştigat. E ca un bonus pentru mine, aşa că fiecare meci de acum înainte va fi un bonus.

Sper să fie la fel ca acum (n.r. energia). E o adversară incomodă. Am mai jucat cu ea la Malmo, a câştigat cu 3-1, dar aici e alt meci. Mizez pe faptul că nu am ce pierde”, a declarat Eliza Samara pentru FRTM/SPORTS NET, după victoria din optimile Top 16 Cup.

Bernadette Szocs a surprins după victoria categorică cu Jieni Shao

Bernadette Szocs a surprins după victoria categorică cu Jieni Shao, scor 4-1, obţinută în AntenaPLAY. Românca s-a calificat în sferturile de finală de la Top 16 Cup, dar a fost nemulţumită de jocul prestat. Le-a promis fanilor că va avea o evoluţie mult mai bună în duelul pentru semifinale cu Natalia Bajor, care va fi de la ora 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă şi-a dominat adversara de la debutul în competiţie şi s-a impus cu 11-5, 9-11, 12-10, 11-8 şi 11-8, Bernie a fost extrem de dezamăgită. Principala favorită a avut un discurs critic.

„Sinceră să fiu, sunt foarte dezamăgită de jocul pe care l-am făcut azi pentru că eu nu asta antrenez, din păcate. Dar important este că până la urmă am reuşit să câştig. Cum ştie toată lumea, mie îmi place să câştig jucând, să joc ceea ce antrenez, dar din păcate nu am reuşit să joc exact ceea ce îmi doream.

Sunt mândră de mine că am reuşit să mă ţin calmă tot meciul, am reuşit să fiu pozitivă pentru că ştiu că nu am niciun minus. Mi-am pus nişte întrebări înainte de meciuri şi aveam la toate răspunsul ‘da’. Aşa că, sunt pregătită pentru orice obstacol. Important e că am câştigat şi acum o să fiu atentă să nu fac aceleaşi greşeli.

Acum este important să mă focusez pentru următorul meci, să joc tot cea am antrenat şi să câştig jucând. Sunt sinceră, sunt corectă. Îmi recunosc greşeala, că n-am fost eu azi la masa de joc. Dar am un plus că am fost foarte calmă şi am reuşit să aduc victoria”, a declarat Bernadette Szocs pentru FRTM/SPORTS NET, după victoria obţinută în direct în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și