Închide meniul

Amendă dură pentru Nick Kyrgios după ce și-a ieșit din minți în meciul cu Rafael Nadal, la Indian Wells

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 martie 2022, 13:05

Amendă dură pentru Nick Kyrgios după ce și-a ieșit din minți în meciul cu Rafael Nadal, la Indian Wells

Nick Kyrgios a fost eliminat de la Indian Wells de Rafael Nadal

Hepta

Australianul Nick Kyrgios a fost amendat cu 25.000 de dolari, după incidentul de la meciul cu Rafael Nadal, de la Indian Wells, anunță ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul meciului cu Rafa Nadal, Nick Kyrgios şi-a spart racheta, aproape a lovit un copil de mingi şi a avut un limbaj obscen.

Nick Kyrgios, amendat pentru ieșirea nervoasă din meciul cu Rafael Nadal de la Indian Wells

Kyrgios a fost amendat cu 20.000 de dolari pentru comportament nesportiv şi cu 5.000 de dolari pentru limbaj obscen, a anunţat ATP într-un comunicat.

Kyrgios, locul 102 mondial, a fost învins de Nadal în sferturi la Indian Wells, după un meci de trei seturi, scor 6-7, 7-5, 4-6, care a durat două ore şi 46 de minute.

Australianul aproape că a lovit un copil de mingi, după ce şi-a aruncat racheta la pământ de furie.

Reclamă

La Miami, Kyrgios a reuşit calificarea în turul trei, după o victorie fără drept de apel, vineri, în faţa rusului Andrey Rublev, locul 7 mondial, scor 6-3, 6-0, după 53 de minute. În turul trei, Kyrgios va evolua cu italianul Fabio Fognini, locul 17 mondial.

Nick Kyrgios, nervos după incidentul din meciul cu Rafael Nadal

Lui Nick Kyrgios nu i-a plăcut să fie chestionat pe acest subiect la conferinţa de presă de după meci. „Ce vrei să spun ? Asta a fost intenţia mea? Nu. Am aruncat racheta aproape de el? A aterizat la un metru de piciorul meu, a sărit şi aproape că l-a lovit. Sunt om. Aceste lucruri se întâmplă”, a răspuns australianul.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că dacă aş face-o de un milion de ori, nu ar fi aşa. Era la trei metri de copil. Asta e o întrebare pe care o să mi-o pui după o luptă de trei ore împotriva lui Nadal? De asta vii aici?”, l-a întrebat Kyrgios pe jurnalist, care a insistat pe faptul că adolescentul a fost nevoit să se aplece pentru a evita racheta.

„S-a prăbuşit, s-a aplecat, s-a ferit, s-a aplecat. Doamnee!. Foarte bine. Dacă asta mă întrebi… Nu a fost lovit. A fost un accident. Cu siguranţă nu a fost ca Zverev. Nu l-am lovit, din fericire, şi nu asta a fost intenţia mea. Copilul este bine. Mare întrebare, bravo”, a răspuns Nick Kyrgios, aplaudând ironic.

Nick Kyrgios a reuşit, ulterior, să-l contacteze pe copilul de mingi. Cei doi au discutat prin mesaje, pe care australianul le-a făcut publice pe reţelele de socializare. Kyrgios şi-a cerut scuze, l-a întrebat pe copil dacă este bine şi urmează să-i ofere o rachetă de tenis.

Recomandări
  • Nick Kyrgios după ce și-a ieșit din minți în meciul cu Rafael Nadal
  • Amendă dură pentru jucătorul australian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și