Închide meniul

Jannik Sinner, discurs de mare campion după ce a aflat că va fi numărul 1 ATP! A avut un mesaj și pentru Novak Djokovic

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 20:48

Reclamă
Jannik Sinner, discurs de mare campion după ce a aflat că va fi numărul 1 ATP! A avut un mesaj și pentru Novak Djokovic

Jannik Sinner, discurs de mare campion după ce a aflat că va fi numărul 1 ATP!

Jannik Sinner / Profimedia

Jannik Sinner a avut un discurs de mare campion după ce a aflat că va fi numărul 1 ATP! Italianul care a scris istorie la doar 22 de ani i-a transmis un mesaj superb și lui Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinner va deveni numărul 1 în clasamentul mondial după retragerea lui Djokovic de la Roland Garros. Acesta va deveni primul tenismen italian din istorie, de pe prima poziție a clasamentului ATP.

Jannik Sinner, discurs de mare campion după ce a aflat că va fi numărul 1 ATP!

Sinner a spus că prima poziție din clasamentul ATP este visul oricărui jucător, dar a ținut să menționeze că nu se gândește prea mult la prima poziție a clasamentului mondial.

De asemenea, Jannik a transmis că îi pare rău de accidentarea lui Djokovic și i-a urat acestuia „însănătoșire grabnică”.

„Ce pot să spun? În primul rând e visul oricărui jucător acela de a deveni numărul unu mondial. Îmi pare rău că Novak s-a retras, e dezamăgitor pentru toată lumea, cu siguranță. Îi urez însănătoșire grabnică.

Reclamă
Reclamă 4

Încerc să nu mă gândesc prea mult la asta, e un turneu la care am avut probleme, mai ales în ultimii doi ani, mă bucur că sunt în semifinale, voi încerca să joc cel mai bun de care sunt capabil.

Mulțumescu echipei mele pentru că fac acest proces posibil și nu în ultimul rând vouă, fanilor. E o mare onoare și un moment special pentru mine. Sunt foarte bucuros că pot să împărtășesc asta alături de voi, dar și de cei care îmi sunt alături de acasă, din Italia”, a spus Jannik Sinner, citat de The Tennis Letter.

Jannik Sinner, noul număr 1 ATP după retragerea lui Novak Djokovic de la Roland Garros!

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentări la genunchi, iar astfel își va pierde prima poziție din clasamentul ATP. Anunțul a fost făcut pe contul oficial al Openului francez.

Reclamă

Sârbul, deţinătorul titlului la Paris, trebuia să ajungă în finală pentru a avea o şansă de a rămâne pe tronul mondial, dar o accidentare la genunchi l-a obligat să se retragă înainte de sfertul de finală cu Casper Ruud, de miercuri, notează news.ro.

La vârsta de 22 de ani, Sinner va deveni primul italian numărul 1 mondial în tenis, indiferent de rezultatul obţinut la Roland Garros.

În ziua în care Djokovic s-a retras de la Roland Garros, Jannik Sinner l-a învins în sferturi pe Grigor Dimitrov, în 3 seturi (6-2, 6-4, 7-6). Italianul a ajuns pentru prima dată în semifinalele turneului din Franța.

De asemenea, Sinner a ajuns la victoria cu numărul 50, la turneele de Grand Slam. Italianul se va duela în semifinale, vineri, cu Tsitsipas sau Alcaraz.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și