Închide meniul

Novak Djokovic, calificare fără emoții în semifinale la Cincinnati! Sârbul a obținut biletele și pentru Turneul Campionilor

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 11:46

Reclamă
Novak Djokovic, calificare fără emoții în semifinale la Cincinnati! Sârbul a obținut biletele și pentru Turneul Campionilor

Novak Djokovic, calificare fără emoții în semifinale la Cincinnati

Novak Djokovic, în timpul unui meci la Cincinnati/ Profimedia

Novak Djokovic a obținut o calificare fără emoții în semifinale la Cincinnati. Sârbul l-a învins în minimum de seturi pe Taylor Fritz, scor 6-4, 6-0. Grație victoriei din sferturile turneului Masters din Ohio
, Nole și-a asigurat prezența pentru a 16-a oară la Turneul Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semifinalele turneului de la Cincinnati s-a mai calificat și liderul mondial, Carlos Alcaraz, care l-a învins pe Marxel Purcell în trei seturi.

Novak Djokovic, calificare fără emoții în semifinale la Cincinnati

Novak Djokovic l-a dominat fără dificultate pe americanul Taylor Fritz, cu 6-4, 6-0, câştigând cu această ocazie al şaptelea său meci contra celui mai bun jucător american.

„Nole”, dublu deţinător al trofeului (2018, 2020) şi câştigător a 23 de titluri de Mare Şlem, îl va întâlni în semifinale pe germanul Alexander Zverev, câştigătorul turneului în 2021, care a trecut la rândul lui de francezul Adrian Mannarino, cu 6-2, 6-3.

Novak Djokovic și-a asigurat prezența și la Turneul Campionilor. Este al doilea jucător care se califică la competiția care va avea loc la finalul sezonului, după Carlos Alcaraz. Este cel de-al 16-lea an în care Nole obține biletele pentru Turneul Campionilor, turneu pe care l-a câștigat de șase ori, fiind la egalitate la acest capitol cu Roger Federer.

Reclamă

Turneul Campionilor va avea loc în perioada 12-19 noiembrie, la Torino, iar Novak Djokovic este deținătorul trofeului.

Novak Djokovic, avertisment pentru Carlos Alcaraz: „Dacă nu eram motivat, nu aş mai fi jucat”

Novak Djokovic, avertisment pentru Carlos Alcaraz. Sârbul se pregăteşte pentru turneul de la Cincinnati, ultimul turneu din categoria ATP Masters 1000 dinaintea turneului de la US Open.

Novak Djokovic a revenit în Statele Unite ale Americii după o pauză de aproape doi ani. El a jucat aici ultima oară în septembrie 2021, în finala de la Flushing Meadows, pierdută în faţa lui Daniil Medvedev. De atunci, sârbul nu a mai putut intra în SUA din cauza faptului că nu era vaccinat împotriva Covid-19.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul număr 1 mondial a anunţat că este pregătit şi motivat în continuare, chiar şi după aproape 20 de ani petrecuţi în circuitul masculin. El nu şi-a uitat nici fanii, cărora le-a mulţumit pentru susţinere. Sârbul s-a antrenat cu arena plină în Ohio:

Trebuie să mă recuperez rapid şi să fiu pregătit să dau totul pentru următoarele provocări. Dacă nu eram motivat, nu aş mai fi jucat. Adevărul este că e grozav că după aproape 20 de ani în circuit, încă am această flacără interioară care mă împinge să lupt pentru obiective măreţe.

Simt că pot să aleg cu libertate totală unde vreau să joc şi chiar voiam să revin la Cincinnati pentru a mă pregăti cât mai bine pentru Flushing Meadows. Sunt încântat să revin în această ţară după doi ani şi sunt recunoscător pentru toată iubirea pe care o primesc din partea oamenilor. Este o atmosferă incredibilă”, a declarat Novak Djokovic, la Cincinnati, potrivit puntodebreak.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și