Închide meniul

Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 17:20

Reclamă
Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Novak Djokovic, în timpul unui meci la Monte-Carlo / Profimedia

Novak Djokovic a luat o decizie radicală înainte de turneul de la Roma. Numărul 1 mondial a anunţat că nu va mai conta pe Marco Panichi, fizioterapeutul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia de a renunţa la Panichi vine la mai bine de o lună de la despărţirea de Goran Ivanisevic. Djokovic va reveni în circuit la Roma.

Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Novak Djokovic a anunţat, într-un mesaj postat pe Instagram, că a pus capăt colaborării cu preparatorul său fizic, italianul Marco Panichi.

La o lună după ce a pus capăt colaborării cu antrenorul Goran Ivanisevic, Novak Djokovic a anunţat că pune capăt colaborării cu Panichi, potrivit news.ro.

În postarea de pe Instagram, el a amintit de „anii incredibili de colaborare”, adăugând că împreună au „ajuns în vârf, au câştigat titluri, au doborât recorduri”.

Reclamă

În mulţumirile sale, el îl citează chiar pe fostul său antrenor: „Grazie Romanista (aşa cum îţi spune Goran) pentru toată energia, efortul şi timpul pe care le-ai investit pentru a mă face cel mai bun jucător şi cea mai bună persoană care puteam fi”.

Este o nouă schimbare în staful lui Nole, care, pe lângă Goran Ivanisevic, s-a despărţit deja de agentul său Edoardo Artaldi şi de directorul de comunicare Elena Cappellaro, în septembrie anul trecut. Antrenorul croat a justificat această despărţire explicând că „nu există un motiv „real”. Unul dintre motive este mai degrabă un sentiment de saturaţie, de oboseală; „aceşti cinci ani au fost foarte dificili şi intenşi”.

Moment emoţionant la Madrid | Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu

A fost un moment emoţionant la Madrid, unde Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneul de 1000 de puncte ATP. Campionul iberic a fost eliminat în optimile competiţiei, de către Jiri Lehecka, însă a fost aplaudat la scenă deschisă de către publicul iberic, la ultima sa apariţie la Caja Majica.

Reclamă 4 / 0/3

Nadal, care va împlini 38 de ani la începutul lunii viitoare, s-a înclinat după două ore şi două minute de joc în faţa tânărului său adversar, Jiri Lehecka, (22 de ani), aflat pe locul 31 mondial.

Campionul iberic a disputat cu această ocazie ultimul său meci la turneul din capitala Spaniei, la finalul căruia a fost ovaţionat de publicul prezent în tribune.

„A fost o seară emoţionantă. Am putut să-mi iau rămas bun aici, pe teren şi în plus cu un nivel de joc destul de decent. Este o amintire de neuitat, de neşters. Nu ştiu dacă a fost ultima oară când am jucat în Spania, e foarte probabil, nu mi-am pus întrebarea. Dar dacă a fost ultima oară când am jucat în ţara mea, este o amintire grozavă. S-a încheiat aici, la Madrid, dar drumul meu cu racheta în mână nu s-a terminat. Poate că acum nu este momentul să eliberez toate emoţiile pe care le ţin în interiorul meu. Nu vreau să renunţ încă la toată această adrenalină”, a declarat Nadal după meci, citat de agerpres.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și