Închide meniul

Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 17:20

Reclamă
Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Novak Djokovic, în timpul unui meci la Monte-Carlo / Profimedia

Novak Djokovic a luat o decizie radicală înainte de turneul de la Roma. Numărul 1 mondial a anunţat că nu va mai conta pe Marco Panichi, fizioterapeutul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia de a renunţa la Panichi vine la mai bine de o lună de la despărţirea de Goran Ivanisevic. Djokovic va reveni în circuit la Roma.

Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Novak Djokovic a anunţat, într-un mesaj postat pe Instagram, că a pus capăt colaborării cu preparatorul său fizic, italianul Marco Panichi.

La o lună după ce a pus capăt colaborării cu antrenorul Goran Ivanisevic, Novak Djokovic a anunţat că pune capăt colaborării cu Panichi, potrivit news.ro.

În postarea de pe Instagram, el a amintit de „anii incredibili de colaborare”, adăugând că împreună au „ajuns în vârf, au câştigat titluri, au doborât recorduri”.

Reclamă
Reclamă 4

În mulţumirile sale, el îl citează chiar pe fostul său antrenor: „Grazie Romanista (aşa cum îţi spune Goran) pentru toată energia, efortul şi timpul pe care le-ai investit pentru a mă face cel mai bun jucător şi cea mai bună persoană care puteam fi”.

Este o nouă schimbare în staful lui Nole, care, pe lângă Goran Ivanisevic, s-a despărţit deja de agentul său Edoardo Artaldi şi de directorul de comunicare Elena Cappellaro, în septembrie anul trecut. Antrenorul croat a justificat această despărţire explicând că „nu există un motiv „real”. Unul dintre motive este mai degrabă un sentiment de saturaţie, de oboseală; „aceşti cinci ani au fost foarte dificili şi intenşi”.

Moment emoţionant la Madrid | Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu

A fost un moment emoţionant la Madrid, unde Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneul de 1000 de puncte ATP. Campionul iberic a fost eliminat în optimile competiţiei, de către Jiri Lehecka, însă a fost aplaudat la scenă deschisă de către publicul iberic, la ultima sa apariţie la Caja Majica.

Reclamă

Nadal, care va împlini 38 de ani la începutul lunii viitoare, s-a înclinat după două ore şi două minute de joc în faţa tânărului său adversar, Jiri Lehecka, (22 de ani), aflat pe locul 31 mondial.

Campionul iberic a disputat cu această ocazie ultimul său meci la turneul din capitala Spaniei, la finalul căruia a fost ovaţionat de publicul prezent în tribune.

„A fost o seară emoţionantă. Am putut să-mi iau rămas bun aici, pe teren şi în plus cu un nivel de joc destul de decent. Este o amintire de neuitat, de neşters. Nu ştiu dacă a fost ultima oară când am jucat în Spania, e foarte probabil, nu mi-am pus întrebarea. Dar dacă a fost ultima oară când am jucat în ţara mea, este o amintire grozavă. S-a încheiat aici, la Madrid, dar drumul meu cu racheta în mână nu s-a terminat. Poate că acum nu este momentul să eliberez toate emoţiile pe care le ţin în interiorul meu. Nu vreau să renunţ încă la toată această adrenalină”, a declarat Nadal după meci, citat de agerpres.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și