Închide meniul

Novak Djokovic, în semifinalele turneului ATP Masters de la Paris! S-a impus în fața lui Holger Rune

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 23:51

Novak Djokovic, în semifinalele turneului ATP Masters de la Paris! S-a impus în fața lui Holger Rune

Novak Djokovic, în semifinalele turneului ATP Masters de la Paris

Novak Djokovic, în timpul unui meci / Profimedia

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters de la Paris. Tenismenul din Serbia s-a impus în fața lui Holger Rune, în sferturile de finală ale competiției din capitala Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre numărul 1 ATP și danezul care ocupă poziția a 7-a în clasamentul general a fost unul cu adevărat intens, care s-a terminat după 2 ore și 49 de minute de joc.

Novak Djokovic, în semifinalele turneului ATP Masters de la Paris! A câștigat duelul cu Rune în 3 seturi

Primul set al duelului din sferturile de finală ale ATP Masters Paris a fost adjudecat de către tenismenul din Serbia, cu scorul de 7-5. În al doilea set al partidei, Rune a reușit să se impună cu scorul de 7-6.

Ultimul set al duelului a fost câștigat de Djokovic, cu scorul de 6-4, după 44 de minute de joc. Astfel, sârbul va avea șansa să se lupte pentru marea finală a competiției. Acesta se va duela, în semifinale, cu câștigătorul sfertului dintre Alex De Minaur și Andrey Rublev.

În cealaltă semifinală a turneului se vor duela Grigor Dimitrov, fostul iubit al Mădălinei Ghenea și Stefanos Tsitsipas. Pentru a se califica în semifinale, tenismenul din Bulgaria, numărul 17 în clasamentul ATP, a trecut în sferturi de polonezul Hurkacz, cu scorul de 2-1, la general.

Reclamă

De cealaltă parte, grecul care ocupă poziția a 6-a în clasamentul general l-a învins pe Khachanov cu scorul de 2-0, la general.

Novak Djokovic, declaraţie surprinzătoare

Nole a vorbit despre rivalitatea sa cu spaniolul care a scris istorie pe zgura de la Roland Garros. Djokovic şi Nadal s-au duelat de 59 de ori în circuitul profesionist, începând din 2006, Nole având un uşor avantaj (30 de victorii la 29).

El a recunoscut că rivalitatea sa cu campionul iberic a avut un impact profund asupra carierei sale şi a recunoscut că i-a fost foarte greu să-l înfrunte pe Nadal pe suprafaţa sa favorită, zgura.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu pot să spun că suntem prieteni, dar avem respect unul faţă de celălalt. Personal, sper ca după încheierea carierelor noastre să putem merge să bem un pahar pe plajă şi să vorbim despre viaţă, cu mai puţin stres şi aşteptări.

Să-l învingi pe Rafa la Roland Garros este cea mai mare provocare din tenis, este casa lui. Bilanţul meu împotriva sa acolo nu este foarte bun (2 victorii şi 8 înfrângeri), dar am jucat o mulţime de meciuri magnifice şi istorice. Este un jucător foarte special pentru mine, pentru întreaga mea carieră şi pentru dezvoltarea mea ca jucător”, a spus Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și