Închide meniul

Reacția lui Novak Djokovic, după ce a fost eliminat de la Monte Carlo: „Mă simt groaznic! Nu am chef de vorbă!”

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 9:29

Reclamă
Reacția lui Novak Djokovic, după ce a fost eliminat de la Monte Carlo: Mă simt groaznic! Nu am chef de vorbă!”

Novak Djokovic, reacție după ce a fost eliminat de la Monte Carloa

Novak Djokovic, în timpul unui meci/ Profimedia

Reacția lui Novak Djokovic, după ce a fost eliminat de la Monte Carlo, nu a întârziat să apară. Sârbul l-a felicitat pe Lorenzo Musetti pentru victoria obținută, însă a recunoscut, pe de altă parte, că se simte „groaznic” și vrea să dea cât mai repede uitării meciul pierdut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic, liderul mondial, a fost învins de tânărul jucător italian Lorenzo Musetti (21 ATP), cu 4-6, 7-5, 6-4, în optimile de finală de la Monte Carlo, turneu de 1000 de puncte.

Reacția lui Novak Djokovic, după ce a fost eliminat de la Monte Carlo

Novak Djokovic s-a declarat extrem de dezamăgit după înfrângerea suferită lui Lorenzo Musetti, și a fost vizibil supărat și la interviul acordat la finalul meciului. Sârbul a recunoscut că nu se află la cel mai bun nivel de joc al său.

„Mă simt groaznic după acest meci, sincer. Dar îl felicit pe Lorenzo, a rămas puternic în momentele importante. Îi urez mult succes!

Nu pot să spun nimic acum… știu că nu joc bine în acest moment, știam că va fi un meci greu pentru mine. Sentimentele sunt negative, pentru că am pierdut acest meci. Merg mai departe! Nu a fost o zi bună pentru mine, așa că nu am chef de vorbă”, a declarat Novak Djokovic, după meci, anunță news.ro.

Reclamă

Meciul dintre Djokovic și Musetti a fost întrerupt de ploaie timp de o oră, la 1-1 şi 40-30 pe serviciul sârbului în setul decisiv.

Musetti îl va înfrunta în sferturile de finală pe compatriotul Jannik Sinner (8 ATP), victorios în faţa polonezului Hubert Hurkacz.

Novak Djokovic, eliminat de la Monte Carlo! Foarte nervos, sârbul s-a certat cu arbitrul de scaun!

Novak Djokovic a fost eliminat surprinzător în optimile turneului de la Monte Carlo. Liderul mondial a fost învins de italianul Lorenzo Musetti în trei seturi: 6-4, 5-7, 4-6.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic a fost foarte nervos în meciul cu Musetti. În setul 2 sârbul s-a certat cu arbitrul de scaun. Totul a plecat de la un punct care i-a fost acordat italianului.

Mingea trimisă de Lorenzo Musetti fusese, într-adevăr, afară. Sârbul s-a contrat cu arbitra de scaun în privinţa urmei mingii. După câteva secunde de discuţii în contradictoriu, el a trebuit să renunţe.

Punctul i-a fost acordat italianului pentru că urma mingii fusese ştearsă. „Nu am nicio altă urmă. Singura urmă care se vede este aceasta”, i-a explicat arbitra lui Nole. Ea i-a arătat o urmă a unei mingi care fusese în teren.

Reluarea a arătat că Novak Djokovic avea dreptate. Sistemul Hawk-Eye nu este funcţional la turneul de la Monte Carlo. Djokovic nu a avut, astfel, cum să conteste punctul.

Incidentul a avut loc la scorul de 6-4, 4-3 pentru Djokovic. Italianul era la serviciu. Novak Djokovic avea să piardă setul secund, cu 7-5. Italianul avea să câştige şi setul 3, cu 6-4, şi să-l elimine surprinzător pe Djokovic.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și