Închide meniul

Stefanos Tsitsipas s-a retras de la Turneul Campionilor! A jucat doar trei game-uri cu Holger Rune

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 20:26

Stefanos Tsitsipas s-a retras de la Turneul Campionilor! A jucat doar trei game-uri cu Holger Rune

Stefanos Tsitsipas s-a retras de la Turneul Campionilor

Stefanos Tsitsipas, la Turneul Campionilor/ Profimedia

Stefanos Tsitsipas s-a retras de la Turneul Campionilor, din meciul cu Holger Rune. Cei doi se duelau într-un meci din Grupa Verde a competiţiei ce se desfăşoară în oraşul italian Torino. Hubert Hurkacz îi va lua locul grecului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Holger Rune a obţinut astfel prima victorie la Turneul Campionilor, după ce a pierdut primul meci cu Novak Djokovic.

Stefanos Tsitsipas s-a retras de la Turneul Campionilor

Danezul în vârstă de 20 de ani a obţinut prima sa victorie în această competiţie, la care nu mai participase până acum. El conducea cu 2-1 când Tsitsipas a renunţat după doar 17 minute petrecute pe teren. Grecul, care avea probleme fizice şi se deplasa cu greutate, a chemat medicul înainte de a lua această decizie.

Îndoielile cu privire la condiţia fizică a lui Tsitsipas au fost confirmate, scrie site-ul eurosport.fr După două antrenamente scurte împotriva lui Carlos Alcaraz şi Alexander Zverev sâmbătă la Torino, au apărut mai multe întrebări în legătură cu participarea grecului la Turneul Campionilor. Tsitsipas a fost fluierat de spectatori când a abandonat marţi. Tenismanul elen părăseşte competiţia pe uşa din dos, comentează cotidianul Le Figaro.

Duminică, la debutul său la Turneul Campionilor, Rune a cedat în faţa liderului mondial, sârbul Novak Djokovic, care s-a impus cu 7-6 (7/4), 6-7 (1/7), 6-3. Tot duminică, în primul meci din Grupa Verde, italianul Jannik Sinner (4 ATP) l-a întrecut pe Tsitsipas cu 6-4, 6-4.

Reclamă

Daniil Medvedev, victorie cu Andrei Rublev la Turneul Campionilor

Daniil Medvedev a debutat cu o victorie în faţa lui Andrei Rublev, la Turneul Campionilor. Numărul 3 mondial a trecut de compatriotul său, cu 6-4, 6-2, în Grupa Roşie a competiţiei ce se desfăşoară la Torino.

Medvedev, care a cucerit cinci titluri în 2023, a reuşit zece aşi pe parcursul meciului cu Rublev, reuşind să se impună după o oră şi 50 de minute de joc.

El a fost mai calm decât adversarul său, care îi este prieten şi care a arătat uneori semne de nervozitate la ocaziile ratate de a reveni în joc.

Reclamă 4 / 0/3

„A doua victorie va fi şi mai importantă. De aceea acest turneu este atât de special”, a declarat Medvedev, reamintind că ATP Finals „este singurul turneu al anului în care în caz de înfrângere (în primul meci – n.red.) ai în continuare şanse de calificare pentru faza următoare”.

„Sunt mulţumit să încep cu o victorie, pentru că nu mai trebuie să-mi fac griji şi să-mi spun: ‘tu trebuie să câştigi, iar ceilalţi să piardă’”, a adăugat Medvedev, care a câştigat acest turneu în 2020.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și