Închide meniul

Australian Open 2022 | Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câștigarea trofeului, după traseul impresionant de la Melbourne

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 10:20 / Actualizat: 23 ianuarie 2022, 12:13

Australian Open 2022 | Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câștigarea trofeului, după traseul impresionant de la Melbourne

Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câștigarea trofeului

Getty Images

  • Simona Halep a ajuns a doua favorită a caselor de pariuri
  • Halep are cotă 5.50 la câștigarea Australian Open 2022

Simona avea la începutul competiției o cotă de 12 la adjudecarea trofeului, iar aceasta a scăzut până la 5.50, după evoluțiile spectaculoase din primele trei tururi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Cota Simonei Halep la câștigarea trofeului

Favorita bookmakerilor a rămas Ashleigh Barty. Numărul unu mondial are o cotă de 2.25 la câștigarea primului Grand Slam al anului. ”Podiumul” este întregit de Iga Swiatek. Adversara din optimi a Soranei Cîrstea având o cotă de 6 la victoria finală.

Cea mai mare cotă o are în acest moment tocmai adversara de luni a Simonei Halep, Alize Cornet (100). Sorana Cîrstea are o cotă de 80 pentru câștigarea primului Grand Slam al carierei.

Reclamă
Citește și:

Australian Open 2022 | Ora de start a meciului Simona Halep – Alize Cornet, din optimi

Simona Halep – Alize Cornet, meciul din optimile de la Australian Open, se va disputa pe Rod Laver Arena, luni. Partida dintre cele două este programată a doua din sesiunea de zi.

Meciul dintre Simona Halep și Alize Cornet va începe luni dimineață, nu mai devreme de ora 04.00. Înainte, se va disputa duelul dintre Danielle Collins și Elise Mertens, care va stabili posibila adversară a Simonei din faza sferturilor.

Reclamă

Sorana Cîrstea, cealaltă reprezentantă a României din faza optimilor, o va întâlni pe favorita 7, Iga Swiatek, pe Margaret Court Arena, nu mai devreme de ora 08:30.

Simona Halep și Sorana Cîrstea se pot întâlni într-un duel de cinci stele la Australian Open 2022. Confruntarea dintre cele două poate avea loc în semifinalele competiției.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep