Închide meniul

Australian Open 2022 | Izbucnire nervoasă a Simonei Halep în timpul duelului infernal cu Alize Cornet: “Deschide terenul! Lovește, te rog!” Simo a acuzat și probleme de respirație

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2022, 6:45

Australian Open 2022 | Izbucnire nervoasă a Simonei Halep în timpul duelului infernal cu Alize Cornet: “Deschide terenul! Lovește, te rog!” Simo a acuzat și probleme de respirație

Simona Halep, izbucnire nervoasă

Profimedia

În game-ul al 7 din primul set, pe serviciul lui Alize Cornet, Simona Halep a avut o izbucnire nervoasă. Nemulțumită de o lovitură, Simona Halep și-a făcut autocritica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Deschide terenul. Lovește, te rog!”, a fost remarca Simonei Halep, care a avut o reacție și în starul setului secund. “Înțelege că dă mai bine cu reverul! Înțelege odată! Înțelege”.

Simona Halep a acuzat, în startul setului secund, și anumite probleme de respirație. „Nu mai pot să respir„, a fost remarca Simonei Halep care s-a auzit pe transmisie.

Citește și:

Simona Halep a mai avut izbucniri nervoase la Australian Open 2022

Simona Halep s-a calificat fără probleme în optimile turneului de la Australian Open 2022, dar a avut parte de un moment de cumpănă în primul set al meciului cu Danka Kovinic. Atunci, Halep a fost scoasă din sărite de propriul serviciu.

Reclamă

Moment de nervozitate pentru Simona Halep în primul set al meciului cu Danka Kovinic, de la Australian open 2022. Pe finalul primului set, când Simona conducea cu 5-2 s-a produs ieşirea nervoasă.

La 5-2 şi 30-30, Simona Halep a făcut o dublă greşeală, greşeală care a scos-o din minţi pe româncă. „Serviciul ăsta e praf!”, a urlat Simona imediat după ce a pierdut punctul, nemulţumită de serviciul ei. Până la urmă, Halep a avut un meci uşor în care s-a impus după doar 65 de minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Probleme pentru Simona Halep în partida cu Cornet
  • Halep acuză și probleme fizice

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și