Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep – Danka Kovinic 6-2, 6-1. Românca se califică fără probleme în optimile primului turneu de Mare Şlem al anului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2022, 3:34 / Actualizat: 22 ianuarie 2022, 4:53

Australian Open 2022 | Simona Halep – Danka Kovinic 6-2, 6-1. Românca se califică fără probleme în optimile primului turneu de Mare Şlem al anului

Simona Halep - Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Profimedia

Update: Halep câştiga meciul după un nou break pe serviciul adversarei. 6-2, 6-1 scor final şi românca e în optimile de la Australian Open

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Halep face 5-1 şi este foarte aproape de calificarea în optimile Australian Open

Update: Halep câştigă din nou pe serviciul lui Kovinic şi se desprinde la 4-1 în setul secund

Update: Halep îşi face serviciul şi are 3-1 în setul secund

Update: Kovinic câştigă pe propriul serviciu pentru prima oară în acest meci şi reduce din handicap în setul secund. Este 2-1 pentru Halep care urmează să servească

Reclamă

Update: Halep nu îi dă nicio şansă adversarei şi face 2-0 în setul secund

Update: Halep începe furibund şi setul secund. Câştigă din nou pe serviciul adversarei, 1-0

Update: Halep câştigă primul set cu 6-2 şi face un prim pas către optimile Australian Open

Reclamă 4 / 0/3

Update: Halep face un nou break pe serviciul adversarei şi se desprinde, 5-2. Urmează să servească pentru câştigarea prumului set

Update: Halep îşi face serviciul şi se desprinde în primul set, 4-2

Update: Halep preia din nou conducerea, 3-2 în pirmul set. Continuă seria breakurilor la rând în această partida

Update: Halep face 2-1 în primul set. Seria break-urilor continuă

Update: Este 1-1. Muntenegreanca egalează după ce face un break

Update: Simona Halep câştigă game-ul inaugural al partidei, pe serviciul adversarei

Update: A început partida

Reclamă

Update: Au mai rămas numai câteva ore până la meciul Simona Halep – Danka Kovinic.

Simona Halep a început Australian Open 2022 cu două victorii categorice, 6-4, 6-3 cu Magdalena Frech și 6-2, 6-0 cu Beatriz Haddad Maia. Cu Danka Kovinic s-a mai întâlnit o singură dată, în 2016, la Bucureşti, în sferturi, când românca s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2.

Simona Halep – Danka Kovinic, în turul trei la Australian Open 2022

Jocul solid etalat de Simona Halep la Australian Open 2022 i-au adus multe laude româncei. Fosta jucătoare de tenis Barbara Schett (Austria, locul 7 WTA în 1999) crede că româncă e o candidată serioasă pentru titlu. Schett mizează pe moralul bun al lui Simo, care a trecut peste accidentările de anul trecut.

”Nu am vorbit foarte mult despre Simona Halep ca de o mare favorită la Australian Open 2022, dar va fi foarte periculoasă. Simona Halep a jucat incredibil şi arată din nou pe teren că se bucură de tenis. Probabil şi faptul că s-a căsătorit îi aduce această plăcere pe teren. Încearcă mereu să fie agresivă, îmi place să o urmăresc când evoluează astfel. E o perfecţionistă, e greu pentru ea să accepte greşelile, dar pare că este într-o zonă mentală foarte bună”, a spus Barbara Schett, potrivit Eurosport.

Simona Halep a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Carlone Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

Australian Open 2022 | Ce cotă are Simona Halep la câştigarea turneului

Simona Halep a rămas a doua favorită a caselor de pariuri după ce Naomi Osaka a fost eliminată de Amanda Anisimova. În viziunea bookmakerilor, Simona Halep are o cotă de 7 să se impună la Melbourne. Prima favorită este Ashleigh Barty, cotă 3.50. Iga Swiatek e şi ea considerată cu şanse reale (cotă 8).

Sorana Cîrstea e şi ea calificată în turul 3 de la Australian Open 2022, iar, cine are curajul să mizeze pe Sori, poate câştiga o avere. Sorana are cotă 200 la adjudecarea primului Grand Slam al carierei.

Prin accederea în manşa a treia, Simo şi-a asigurat un premiu de 221.000 de dolari australieni (140.000 de euro) şi 130 de puncte WTA. Anul trecut, românca a fost eliminată în sferturi la Australian Open, de Serena Williams.

Simona Halep vrea să mai câștige un turneu de Grand Slam

Simona Halep a fost pusă să aleagă de Mats Wilander între câştigarea unui nou turneu de Grand Slam şi revenirea pe primul loc în clasament. Simona Halep a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep la Eurosport, care a vorbit şi despre evoluţia din acest start de sezon.

„Am lucrat foarte mult în presezon. Am simţit terenul, am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Nu e atât de diferit. Tenisul e prioritatea mea. Văd lucrurile diferit. Nu a fost uşoară perioada de lock-down, dar acum viaţa e frumoasă. Mă simt bine şi vreau să mă bucur de tenis. Sunt motivată, câteodată mă şi enervez. Sunt calmă şi încerc să mă concentrez. Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și