Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de finală. Meci nebun în turul 3 de la Melbourne

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 5:02

Australian Open 2022 | Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de finală. Meci nebun în turul 3 de la Melbourne

Australian Open 2022 | Simona Halep şi-a aflat viitoarea adversară

Getty Images

Simona Halep va juca în optimile de la Australian Open 2022 cu Alize Cornet din Franţa. Franţuzoaica a avut parte de o nebunie de meci împotriva Tamarei Zidansek care era favorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de finală

Alize Cornet a pierdut primul set al meciului şi a fost aproape să-l piardă şi pe al doilea. A avut însă o revenire incredibilă în partea a doua, de la 4-6, 1-4. A câştigat 7 gameuri consecutive şi a dus meciul în decisiv. 4.6, 6.4, 6-2 scor final pentru Alize Cornet care este pentru prima oară în optimile de la Australian open după 13 ani de absenţă. A fost un meci care a durat 2 ore şi 43 de minute.

Citește și:

Românca, victorie fără probleme cu Danka Kovinic

Dacă Alize Cornet a avut parte de un meci lung în turul 3, Simona Halep nu a avut probleme cu Danka Kovinic din Muntenegru. Românca s-a impus cu 6-2, 6-1 în meciul ei din turul al treilea al turneului de la Antipozi, după ce a stat doar 65 de minute pe terenul de joc. „M-am simțit foarte bine. Mereu am vrut să joc aici, în Australian Open, probabil de aia fac meciuri excelente. Ea a fost un pic obosită. E mereu o provocare majoră să joc aici. Nu am arătat relaxată, dar acum sunt mai confortabil, fiindcă 2021 a fost foarte greu. Am încercat mereu să dau totul”, a explicat Simona Halep la finalul partidei cu Danka Kovinic, conform eurosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și