Închide meniul

A murit fiul cel mare al faimosului Scottie Pippen. Antron avea 33 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2021, 9:41

A murit fiul cel mare al faimosului Scottie Pippen. Antron avea 33 de ani

Cel mai mare fiu al lui Scottie, Antron, s-a stins la 33 de ani

Antron Pippen, fiul legendarului jucător Scottie, de șase ori câștigător în NBA, a decedat, la doar 33 de ani. ”Am inima împietrită pentru că a trebuit să-mi iau rămas bun de la fiul meu cel mare. Am împărțit cu el dragostea pentru baschet și am purtat zeci de discuții despre sport”, a declarat ”Pip”, legenda lui Chicago Bulls, ”scutierul” lui Michael ”Air” Jordan din vremurile de glorie ale ”taurilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antron, care suferea de astm cronic, a fost jucător de baschet la Texas A&M University dar, din păcate, din cauza problemelor de sănătate, nu a putut deveni jucător profesionist. ”Niciodată nu s-a lăsat învins de acest lucru și a juncit enorm. Am fost mândru de bărbatul care devenise”, a mai spus Scottie. De la Texas, Antron a a juns la Upstate Heat, în WBA, ligă de basket mai puțin importantă, în timp ce lucra ca laborant.

Antron a venit pe lume în 1987, atunci când Pippen era căsătorit cu Karen McCollum, cu care a viețuit din 1988 până în 1990. Scottie mai are alți șase copii: jucătoarea de volei Taylor, de 26 de ani (sora geamănă a acesteia, Tyler, s-a stins la doar nouă zile de viață), din relația (nerecunoascută) a fostului jucător cu Sonya Roby, Sierra (la fel, 26 de ani), apărută în urma idiliei cu Yvette Deleone, tovarășa de viață din acel moment, apoi Scottie Jr., 20, Preston, 18, Justin, 15, și Sophia, de 12, toți cu Larsa, actuala soție. 

Cauza morții nu a fost anunțată, dar Pippen a cerut respect pentru familia sa și pentru Karen, de care s-a separat în 1990. ”Să te odihnești în pace, fiule, până când ne vom reîntâlni!”, a mai spus legendarul jucător. 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și