Închide meniul

Au oprit la pauză un meci de baschet de primă ligă din cauza COVID-19!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 2 noiembrie 2020, 18:09

Au oprit la pauză un meci de baschet de primă ligă din cauza COVID-19!

Araski

Meci de baschet, întrerupt din cauza unui test pozitiv

Meciul dintre cele două echipe din prima ligă, disputat la Vitoria, în ”Polideportivo Mendizorroza”, s-a încheiat la 26-31, scor înregistrat după primele două sferturi, înainte ca jucătoarele să pornească cea de-a doua repriză. Baschetbalistele de la Kutxabank au ieșit pe parchet, au salutat publicul și asta a fost tot!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un test pozitiv a oprit meciul de baschet

O sportivă a celor de la Zaragoza a participat la un meci internațional. A fost testată pozitiv la întoarcere, dar rezultatul a ajuns sub ochii oficialilor după ce partida din Țara Bascilor pornise la drum. Au anunțat Federația Spaniolă de Baschet care a decis suspendarea meciului, cu toate că jucătoarea în cauză nu se afla pe teren.

Meciul s-a disputat duminică. Jucătoarele internaționale de la Zaragoza au realizat acest test vineri (n.r. – 30 octombrie), apoi au plecat spre Vitoria. Partida de aici începuse când ele au aflat că o colegă a fost depistată pozitiv”, au spus cei de la federația spaniolă.

Patria lui Cervantes a mai fost martoră la o poveste smilară, când, la meciul de handbal dintre CB Abanca Ademar și Liberbank Sinfin, jucătorii celor două formații au fost obligați să poarte mască pe tot parcursul jocului, întâlnirea încheindu-se cu scorul de 31-23.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și