Închide meniul

Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câștigarea Indian Wells, după surprizele de pe tabloul feminin

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 martie 2022, 13:37

Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câștigarea Indian Wells, după surprizele de pe tabloul feminin

Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câștigarea Indian Wells

Getty

Dacă înaintea turneului, Simona avea o cotă de 15 la adjudecarea trofeului, acum cota a scăzut la 8, ea fiind depășită doar de Iga Swiatek (5) și Anett Kontaveit (6). Cotă 8 mai au și Maria Sakkari și Paula Badosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, a treia favorită la câștigarea trofeului, la Indian Wells

Sorana Cîrstea, cea care se poate întâlni cu Simona Halep, în optimi, are cotă 75, în timp ce adversara Simonei din turul 3, Cori Gauff are cotă 18.

Simona Halep s-a impus la Indian Wells, în 2015, după o finală cu Jelena Jankovic. De asemenea, ea şi-a mai trecut în cont două semifinale (2014 şi 2018) şi un sfert de finală (2016).

Indian Wells | Surprize uriașe pe tabloul feminin

Aryna Sabalenka din Belarus, locul 3 WTA, a fost eliminată, sâmbătă, în turul al doilea al turneului de la Indian Wells.

Principala favorită a fost întrecută, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, de italianca Jasmine Paolini, locul 46 WTA, după o oră şi 47 de minute de joc. Paolini va evolua în turul al treilea cu Viktorija Golubic din Elveţia, locul 51 WTA şi cap de serie numărul 31.

Reclamă

Ons Jabeur din Tunisia, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, a fost întrecută, cu scorul de 7-5, 6-7 (0), 6-4, de australianca Daria Saville, locul 409 WTA, venită din calificări, după un meci de două ore şi 40 de minute.

Saville o va întâlni în turul al treilea pe Elise Mertens din Belgia, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 20.

Indian Wells | Naomi Osaka, cu lacrimi în ochi

Învinsă de rusoaica Veronika Kudermetova, sâmbătă, în turul al doilea al turneului de la Indian Wells, jucătoarea japoneză de tenis, Naomi Osaka, jignită de o spectatoare la începutul meciului, a izbucnit în plâns de mai multe ori, a luat microfonul de pe teren şi a vorbit publicului după meci, informează lequipe.fr.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul jocului, Veronika Kudermetova a răspuns întrebărilor la interviul de pe teren, aşa cum face orice jucătoare a după o victorie obţinută pe centralul de la Indian Wells. La câţiva metri de jucătoarea rusă, Naomi Osaka şi-a aranjat lucrurile şi şi-a pus geanta cu rachete pe umeri.

Dar înainte să părăsească stadionul, japoneza, învinsă în două seturi (6-0, 6-4), a discutat cu supervizoarea întâlnirii, ca la finalul primului set, apoi s-a aşezat pe scaunul ei. După ce Interviul Kudermetovei s-a încheiat, ea s-a apropiat de microfon şi a încput să se adreseze publicului.

Naomi Osaka, în lacrimi la Indian Wells

”Simt că am plâns destul. Vreau doar să spun că am mai fost chinuită de jigniri și înainte și nu m-a deranjat atât de mult. Dar să se întâmple aici. Am văzut un videoclip cu Serena și Venus care au pățit același lucru tot aici.

Dacă nu l-ați văzut, ar trebui. A intrat în capul meu și s-a repetat destul de mult. Încerc să nu plâng. Felicitări adversarei mele”, a spus Naomi Osaka, la interviul susținut pe teren, după eșecul usturător cu Veronika Kudermetova.

Venus și Serena Williams, episod teribil la Indian Wells

Osaka s-a referit la huiduielile adresate de surorilor Williams, Venus şi Serena, la Indian Wells, în 2001. Cu patru minute înainte de începerea semifinalei programate între cele două jucătoare americane, Venus, sora mai mare, s-a retras, invocând o tendinită la genunchi drept.

Anunţul retragerii sale şi zvonul că ar fi o accidentare „decisă” de tatăl şi antrenorul celor două surori, Richard Williams, au provocat o puternică reacţie dezaprobatoare din partea publicului. Cele două au boicotat turneul în următorii 14 ani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și