Închide meniul

Cristian Tudor Popescu a făcut-o praf pe Simona Halep, după ultima decizie: „E ridicol. Ion Ţiriac a sfătuit-o. Nu are şanse”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 februarie 2024, 9:54

Cristian Tudor Popescu a făcut-o praf pe Simona Halep, după ultima decizie: „E ridicol. Ion Ţiriac a sfătuit-o. Nu are şanse

Cristian Tudor Popescu a făcut-o praf pe Simona Halep

Simona Halep, în drum spre Tribunalul Sportiv de la Lausanne - Profimedia Images

Cristian Tudor Popescu a făcut-o praf pe Simona Halep, după ultima decizie a dublei campioane e Grand Slam de a da în judecată firma din Canada care a produs suplimentul nutritiv care, în opinia ei, a dus la suspendarea sa pe patru ani pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalistul susţine că o asemenea decizie ar fi trebuit luată imediat după ce şi-a aflat pedeapsa de 4 ani de suspendare. De asemenea, CTP anunţă că, de această dată, sfatul primit de la Ion Ţiriac nu o va ajuta pe fosta ocupantă a locului 1 WTA.

Cristian Tudor Popescu a făcut-o praf pe Simona Halep, după ultima decizie

„După părerea mea, nu va avea niciun succes. Este un soi de răspuns nervos al Simonei ca să acționeze, să reacționeze într-un fel după judecata de la TAS. Probabil simte că decizia nu îi va fi favorabilă finalmente și atunci a ales această mișcare de retorsiune cerând cele 10 milioane de dolari. Bineînțeles că va fi un proces cât se poate de lung, ea va cheltui bani cu avocați și așa mai departe, dar după părerea mea cu șanse reduse de reușită.

De unde să știu eu dacă suma e corectă? Sună rotund 10 milioane de dolari. Probabil Ion Țiriac i-a dat acest sfat. Putea să ceară și 100 de milioane de dolari. N-are absolut nicio relevanță. După părerea mea, face chiar rău (n.r – că dă în judecată compania canadiană).

De ce îi dă acum în judecată? Eu, acum un an, când am auzit de povestea asta, am spus așa: Nu se poate ca Roxadustatul, care e un medicament rar, cu interdicții, care se găsește greu în spitale, cu atâtea efecte adversare, să se găsească într-un supliment alimentar. Nu se poate așa ceva, că nu e zahăr pudră sau țelină.

Reclamă

Acum un an, spuneam că, dacă este așa, atunci prima mișcare a Simonei Halep este să dea în judecată firma producătoare și să le ceară multe milioane de dolari, ori ea n-a făcut acest lucru un an de zile. Așa ar fi fost firesc. Ea nici n-a pomenit inițial de acest supliment la TAS. Apoi, când lucrurile s-au complicat, a vorbit despre el. Faptul că vine acum cu această decizie este ușor tardiv și chiar ridicol”, a spus CTP, citat de sport.ro.

Simona Halep, decizie radicală după apelul de la TAS

Halep cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie, relatează Reuters.

Roxadustat, care se află pe lista substanţelor interzise de Agenţia Mondială Antidoping, poate creşte hemoglobina şi producţia de celule roşii din sânge, sporind rezistenţa.

Reclamă 4 / 0/3

Halep, în vârstă de 32 de ani, a declarat că a folosit suplimente Schinoussa în timpul turneului de la Flushing Meadows din 2022 şi că Keto MCT pe care l-a luat a fost contaminat cu Roxadustat, care nu a fost dezvăluit pe etichetă.

Dubla campioană de Grand Slam a declarat că nu a folosit niciodată substanţe interzise şi că neglijenţa Quantum şi afirmaţiile false că suplimentul său era legal i-au afectat cariera şi i-au provocat umilinţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și