Închide meniul

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, reacție genială după finala pierdută cu Rafael Nadal. „Soția mea a spart televizorul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2022, 16:35

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, reacție genială după finala pierdută cu Rafael Nadal. „Soția mea a spart televizorul!

Daniil Medvedev a întrerupt supremația Federer, Nadal, Djokovic în clasamentul ATP

Profimedia

Cei doi jucători au oferit, duminică, un meci epic pe Rod Laver Arena, care a fost plină de spectatori. Au fost schimburi lungi, un festival de lovituri spectaculoase, scurte, diagonale şi execuţii în lung de linie, răsturnări de scor, un show demn de o finală de grand slam istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Reacția lui Daniil Medvedev după finala pierdută cu Rafael Nadal

„E greu de vorbit după ce am jucat 5 ore jumătate și am pierdut. Am încercat să joc tenis. L-am întrebat după meci dacă e obosit. A fost nebunește ce a făcut. Cred că ai obosit foarte puțin, ești un campion incredibil. Rivalitatea voastră probabil nu este gata. Felicitări! Mulțumesc celor doi tipi de la mine din lojă. O să împărțim aceste momente grele. Cred că soția a spart televizorul că am pierdut. Mulțumesc echipei mele. Vă iubesc pe toți, data viitoare o să încerc să fiu mai bun. Vreau să mulțumesc și echipei mele!”, a spus Daniil Medvedev, la finalul meciului.

Rafael Nadal a câștigat Australian Open 2022

Nadal a cucerit a doua oară în carieră Australian Open, din şase finale jucate, primul succes după cel repurtat în 2009. Spaniolul a mai câştigat de 13 ori turneul de la Roland Garros, de două ori turneul de la Wimbledon şi de patru ori US Open.

Medvedev rămâne cu două finale jucate la Melbourne Park şi pierdute la rând, o finală şi un trofeu la US Open.

Reclamă

Cei doi jucători îşi vor păstra locurile în clasamentul ATP şi după această competiţie.

Câştigătorul Australian Open va primi un premiu de peste două milioane de dolari australieni (1,82 de milioane de euro) şi 2.000 de puncte ATP. Învinsul va încasa un premiu de 1,575 de milioane de dolari australieni (996.500 de euro) şi 1.200 de puncte ATP.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și