Închide meniul
VIDEO

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, o nouă ieşire nervoasă! Rusul s-a răfuit cu spectatorii în timpul finalei cu Rafa Nadal: „Nu au minte”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 ianuarie 2022, 14:48

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, o nouă ieşire nervoasă! Rusul s-a răfuit cu spectatorii în timpul finalei cu Rafa Nadal: „Nu au minte

Daniil Medvedev, reac'ie după ce a provocat un scandal monstru în Rusia

Getty Images

Finală cu scandal la Australian Open 2022. Rusul Daniil Medvedev a fost extrem de nervos pe toată durata partidei, nemulţumit de faptul că spectatorii australieni au ţinut cu adversarul său, Rafael Nadal şi pentru că s-au bucurat zgomotos în favoarea spaniolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniil Medvedev, o nouă ieşire nervoasă!

Mai întâi, la finalul primului set pe care l-a câştigat cu 6-2, rusul a avut un dialog extrem de aprins cu arbitrul partidei. I-a transmis acestuia că fanii sunt foarte zgomotoşi şi că nu poate juca în aceste condiţii. „Nu au minte”, a tunat rusul la adresa suporterilor australieni. Apoi, după ce fanii se bucurau atât la punctele lui Rafa Nadal, dar şi la greşelile sale, Medvedev îi aplauda ironic. De fiecare dată, aceştia l-au huiduit copios.

Citește și:

S-a enervat şi în setul al patrulea

Dar asta nu a fost tot. La începutul setului al patrulea, în timpul unei pauze de scaun, rusul Daniil Medvedev s-a enervat din nou şi i-a transmis arbitrului să fie ferm şi să nu îi mai lase pe spectatori să se manifeste zgomotos. Să îi atenţioneze mai des pe aceştia. „Trebuie să le spui de 25 de ori celor din sală că trebuie să tacă. Ce ai făcut până acum nu este de ajuns. Dacă îi rogi nu este de ajuns. Trebuie să fii mai dur”, a mai spus rusul, vizibil nervos din cauza spectatorilor australieni care au asistat la marea finală de la Australian Open 2022.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și