Închide meniul

Ion Ţiriac şi-a îndeplinit obiectivul! Turneul său a ajuns ca un Grand Slam. Ce o aşteaptă pe Simona Halep la Madrid

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 25 noiembrie 2020, 14:48

Ion Ţiriac şi-a îndeplinit obiectivul! Turneul său a ajuns ca un Grand Slam. Ce o aşteaptă pe Simona Halep la Madrid

profimediaimages

Novak Djokovic se va simţi ca la un Grand Slam la turneul organizat de Ion Ţiriac la Madrid

Ion Ţiriac s-a aflat în conflict cu autorităţile locale din Madrid. El a ameninţat că va muta competiţia într-o altă ţară şi a purtat negocieri în Germania, la Berlin. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul lui Ion Ţiriac va dura două săptămâni, la fel ca un Grand Slam

Între timp, Ion Ţiriac şi-a îndeplinit un mare obiectiv. Turneul său va fi singurul din lume care va dura două săptămâni, alături de cele patru mari competiţii de Grand Slam: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open.

Directorul competiţiei, Feliciano Lopez, a lăudat realizarea pe site-ul competiţiei. "Această extindere ne va permite să ne bucurăm de cel mai bun tenis din lume la Caja Magica pentru mai multe zile. Sunt convins că sponsorii noştri şi fanii vor primi această informaţie cu braţele deschise, precum şi oraşul Madrid, care va primi mai mulţi vizitatori pentru o perioadă mai lungă de timp", a declarat Feliciano Lopez

"Este fantastic cât de mult a crescut turneul din 2002, când a fost organizată prima ediţie. Ne va ajuta să devenim una dintre cele mai importante competiţii ale sezonului", a declarat fostul mare jucător de tenis, Manolo Santana, care ocupă funcţia de preşedinte de onoare al turneului.

Reclamă

Şeful din tenisul feminin, Steve Simon, a lăudat şi el turneul din Spania. "Este privit cu un foarte mare respect în lumea tenisului", a spus preşedintele WTA. 

Premii de 14 milioane de dolari la Madrid

Ion Ţiriac, a cărui avere a ajuns la 1,3 miliarde de dolari, a pus la dispoziţie premii totale de 14 milioane de dolari pentru turneul de la Madrid de anul trecut: câte 7 milioane de dolari pentru întrecerile rezervate fetelor şi băieţilor. 

În acest an, turneul câştigat de două ori de Simona Halep (2016 şi 2017) a fost amânat şi apoi anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Sezonul viitor, competiţia WTA ar trebui să înceapă pe 30 aprilie, iar cea ATP, pe 2 mai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Veste uriaşă primită de Ion Ţiriac
  • Turneul de la Madrid, ca un Grand Slam

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” Vezi toate știrile
Citește și