Închide meniul

Novak Djokovic avertizează că s-ar putea retrage de la Roland Garros: „Nu ştiu dacă voi putea juca următorul meci”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2024, 9:39

Reclamă
Novak Djokovic avertizează că s-ar putea retrage de la Roland Garros: „Nu ştiu dacă voi putea juca următorul meci

Novak Djokovic avertizează că s-ar putea retrage de la Roland Garros

Novak Djokovic / Profimedia Images

Novak Djokovic avertizează că s-ar putea retrage de la Roland Garros. Sârbul l-a învins în optimi pe argentinianul Francisco Cerundolo, după un „thriller” de 4 ore și 37 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a suferit o accidentare în timpul meciului cu Cerundolo, dar a reuşit să continue şi să câştige partida. Scorul final a fost 6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3 în favoarea lui Djokovic.

Novak Djokovic avertizează că s-ar putea retrage de la Roland Garros: „Nu ştiu dacă voi putea juca următorul meci”

În urmă cu câteva săptămâni au apărut dureri la genunchiul drept, dar până acum nu au existat probleme majore. Sincer, cred că am intrat foarte bine în meci. Am jucat bine primul set și jumătate din al doilea, apoi a început durerea.

Am chemat un kinetoterapeut și am cerut o pauză medicală, să mă ajute. Nu am vrut să fie schimburi lungi. Nu știam dacă pot continua sau nu. Am cerut mai multe medicamente după al treilea set. Mi-au mai dat o doză, iar medicamentul a început să funcționeze în al patrulea set, iar al cincilea set l-am jucat fără durere.

Vom vedea ce se întâmplă. O să mai fac un control și apoi voi putea spune mai multe. Vom vedea după examinări dacă voi putea să stau pe teren și să mai joc un meci.

Reclamă
Reclamă 4

A plouat, condițiile de joc sunt grele, iar umiditatea este mare. Aceste modificări sunt cele mai vizibile pe zgură și trebuie să avem grijă de suprafață.

„Accidentarea la genunchi s-a întâmplat din cauza terenului”

În ceea ce privește calitatea terenului, Roland Garros este cel mai bun din lume, cunosc oamenii care întrețin zgura și am vorbit astăzi cu unul dintre ei în timpul încălzirii.

Azi, accidentarea la genunchi s-a întâmplat din cauza terenului, deoarece am alunecat de câteva ori, iar argila nu a fost răspândită uniform peste tot. Organizatorii ar trebui să aibă mai multă grijă!

Reclamă

Am vorbit cu arbitrul ca să se toarne mai des argilă în timpul meciului. A spus că trebuie să-l întrebe pe supervizor și răspunsul lor a fost nu. Apoi i-am rugat să explice de ce nu.

Intenția mea este să nu arăt pe nimeni cu degetul, vreau doar să văd de ce nu au făcut-o. Mulți jucători se plâng. Încerc să înțeleg de ce le este complicat să facă asta și de ce răspunsul este nu.

Am câștigat azi, dar nu știu dacă voi putea juca următorul meci. Mă gândeam să renunț”, a declarat Novak Djokovic la conferinţa de presă de după meci.

Novak Djokovic, calificare fabuloasă în sferturile de la Roland Garros! Meci maraton câştigat de liderul ATP

Novak Djokovic a obţinut o calificare fabuloasă în sferturile de la Roland Garros. Liderul modial l-a învins în cinci seturi pe Francisco Cerundolo, scor 6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3.

Novak Djokovic a fost condus cu 2-1 la seturi, însă a revenit formidabil şi s-a impus în setul decisiv cu scorul de 6-3, pentru a obţine astfel biletele pentru sferturile Grand Slam-ului de la Paris.

Novak Djokovic a acuzat şi o accidentare, în duelul cu Francesco Cerundolo, însă în ciuda acestui fapt, a prestat un tenis solid în ultimele două seturi şi a câştigat partida.

După succesul din optimile de la Roland Garros, Novak Djokovic a ajuns la nu mai puţin de 370 de victorii, în turneele de Grand Slam. De asemenea, liderul ATP s-a calificat pentru a 59-a oară într-un sfert de finală al unui Grand Slam.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și