Închide meniul

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Paris! Sârbul l-a „spulberat” pe Tomas Etcheverry în mai puţin de 90 de minute!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 noiembrie 2023, 21:47

Reclamă
Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Paris! Sârbul l-a „spulberat pe Tomas Etcheverry în mai puţin de 90 de minute!

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Paris

Novak Djokovic, după victoria cu Tomas Etcheverry / Profimedia Images

Tenismanul sârb Novak Djokovic s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Paris, după o victorie la argentinianul Tomas Etcheverry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic (36 de ani, numărul 1 ATP) s-a impus în faţa lui Tomas Martin Etcheverry (24 de ani, numărul 31 ATP) după un meci care a durat o oră şi 24 de minute. Djokovic a câştigat fără probleme, în două seturi, 6-3, 6-2, relatează news.ro.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Paris

Etcheverry a reuşit să-i facă faţă liderului mondial doar în prima parte a primului set, când scorul a fost 3-3. În turul următor, Djokovic va juca în compania olandezului Tallon Griekspoor.

Novak Djokovic a făcut, recent, o declaraţie surprinzătoare despre Rafael Nadal, după ce a asistat la ceremonia decernării Balonului de Aur. Nole a vorbit despre ivalitatea sa cu spaniolul care a scris istorie pe zgura de la Roland Garros.

Djokovic şi Nadal s-au duelat de 59 de ori în circuitul profesionist, începând din 2006, Nole având un uşor avantaj (30 de victorii la 29).

Reclamă

El a recunoscut că rivalitatea sa cu campionul iberic a avut un impact profund asupra carierei sale şi a recunoscut că i-a fost foarte greu să-l înfrunte pe Nadal pe suprafaţa sa favorită, zgura.

Novak Djokovic, declaraţie surprinzătoare: „Rafael Nadal e un jucător special pentru mine”

„Nu pot să spun că suntem prieteni, dar avem respect unul faţă de celălalt. Personal, sper ca după încheierea carierelor noastre să putem merge să bem un pahar pe plajă şi să vorbim despre viaţă, cu mai puţin stres şi aşteptări.

Să-l învingi pe Rafa la Roland Garros este cea mai mare provocare din tenis, este casa lui. Bilanţul meu împotriva sa acolo nu este foarte bun (2 victorii şi 8 înfrângeri), dar am jucat o mulţime de meciuri magnifice şi istorice. Este un jucător foarte special pentru mine, pentru întreaga mea carieră şi pentru dezvoltarea mea ca jucător”, a spus Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic a câştigat 96 de turnee

În vârstă de 36 de ani, Novak Djokovic este deţinătorul recordului de trofee de Grand Slam (24), zece dintre ele fiind cucerite la Australian Open. El a câştigat în total 96 de titluri la simplu şi este recordmanul de victorii în turneele ATP Masters 1.000 (39).

Jucătorul sârb este, de asemenea, co-deţinător al recordului de succese la Turneul Campionilor, alături de elveţianul Roger Federer, ambii cu câte şase trofee.

Djokovic a petrecut cel mai mare număr de săptămâni în fotoliul de lider al clasamentului mondial (397) şi este tenismanul care s-a clasat de cele mai multe ori pe primul loc în ierarhia ATP la final de an (7).

Daniil Medvedev a făcut gesturi obscene către public, la Paris! Ce a putut spune după scenele şocante

Daniil Medvedev a făcut gesturi obscene către public, după ce a fost eliminat de la Mastersul de la Paris. Medvedev a fost învins de bulgarul Grigor Dimitrov, scor 3-6, 7-6(4), 6-7(2).

Enervat că publicul l-a huiduit, Medvedev le-a arătat degetul mijlociu celor prezenţi în tribune la Paris.

În setul al doilea al meciului dintre rusul Daniil Medvedev şi bulgarul Grigor Dimitrov, la scorul de 5-5, Medvedev s-a enervat pentru că a fost huiduit şi a arătat degetul mijlociu publicului parizian, apoi a refuzat pentru scurt timp să reia jocul. „Am aruncat racheta, e normal să mă fluiere. Dar nu atunci când trebuia să servesc. Am spus, OK, atâta timp cât mă huiduie, nu o să joc, o să aştept doar să termine. Şi atunci când am primit avertismentul, mi-am spus: ‘Chiar vreau să fiu descalificat?’. Nu am vrut să închei meciul pe această notă. Am vrut să joc şi aşa am revenit la meci”, a explicat Medvedev momentul.

Un deget mijlociu? Oh, nu, doar m-am uitat aşa, la unghia mea. Mi-am privit unghiile doar. De ce i-aş face asta acestui frumos public parizian?”, a mai spus tenismanul rus, atunci când a fost întrebat despre gestul său. „Nu are nimic de-a face cu Franţa sau cu francezii. Depinde de turneu, de felul în care reacţionez, de modul în care reacţionează publicul. E o chestiune de alchimie. Am o mulţime de prieteni francezi. Eu joc mai bine aici când nu există public. Câştig atunci când nu e nimeni în tribună”, a ţinut Medvedev să amintească faptul că a câştigat turneul în 2020, când competiţia s-a desfăşurat fără spectatori, din cauza pandemiei de Covid-19.

Reclamă

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și