Închide meniul

Roger Federer a vizitat Academia Rafael Nadal! Imagini de colecţie cu cei doi mari campioni

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 ianuarie 2024, 21:09

Roger Federer a vizitat Academia Rafael Nadal! Imagini de colecţie cu cei doi mari campioni

Roger Federer a vizitat Academia Rafael Nadal

Roger Federer şi Rafael Nadal / Instagram @rafaelnadalacademy

Roger Federer a vizitat Academia Rafael Nadal! În timp ce se desfăşoară Australian Open 2024, prima ediţie din 1999 fără Roger Federer sau Rafael Nadal pe tabloul principal, cei doi mari campioni s-au întâlnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La aproape şapte ani de la ultima lor finală de Grand Slam, atunci când Federer se impunea în ultimul act de la Melbourne după un meci superb, elveţianul l-a vizitat pe bunul său prieten.

Roger Federer a vizitat Academia Rafael Nadal!

Accidentat la Brisbane, la scurt timp după ce a revenit pe teren după un an de pauză, Rafael Nadal nu a mai participat la Australian Open 2024. El s-a întors la Manacor, la academia sa. „Regele Zgurii” a fost vizitat de fostul rival şi bunul său prieten Roger Federer, retras oficial din activitate în 2022, la Laver Cup.

Nu este pentru prima oară când elveţianul merge la academia lui Rafael Nadal, el fiind prezent şi la marea deschidere din toamna anului 2016. La momentul respectiv, cei doi nu traversau perioade bune ale carierei, dar la doar câteva luni distanţă au reuşit să se reîntâlnească într-o finală de Grand Slam.

„E grozav să te am aici cu mine, prietene. Mulţumesc pentru vizită şi sper să te văd din nou în curând”, a scris Rafael Nadal, pe contul său de Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Fanii celor doi jucători au „invadat” secţiunea de comentarii cu mesaje de apreciere pentru cei doi şi fotografii de la meciurile în care s-au întâlnit.

Novak Djokovic, scos din sărite de un fan la Australian Open

Un moment rar întâlnit la turneele de tenis a avut loc în timpul meciului din turul secund dintre Novak Djokovic şi Alexei Popyrin. Chiar dacă australienii au făcut o atmosferă superbă, în timp ce îl susţineau pe conaţionalul Popyrin, un spectator a reuşit să îl scoată din sărite pe sârb.

Reclamă 4 / 0/3

După ce unul dintre spectatori a întrecut măsura în setul al patrulea, Djokovic s-a îndreptat către acesta şi a avut un schimb de replici aprins cu fanul respectiv. La conferinţa de presă, Djokovic a declarat că nu are o problemă cu spectatorii care creează o atmosferă frumoasă în timpul meciurilor, dar nu acceptă ca aceştia să întreacă măsura:

„Mă deranjează. Nu o să stau să spun că totul e ok. Nu e ok. Bineînţeles că mă deranjează. E frustrant. Nu vreau să trec prin asta, dar trebuie să accept. Uneori nu tolerez când cineva întrece măsura. Asta s-a întâmplat.

Oamenii au consumat câteva băuturi, era târziu şi cred că astea i-a făcut să se comporte aşa. E ok. Oamenii plătesc bilete pentru a veni şi a ne urmări. Vor să vadă un show. Vor să se distreze. Au voie să facă asta. Nu au fost probleme şi nu am cerut ca cineva să fie scos din arenă. Nu aş face asta pentru că a plătit un bilet şi are dreptul să fie acolo, să spună ce vrea şi să se comporte cum vrea.

Dar dacă cineva întrece măsura, mă voi lua de el, aşa cum am făcut cu acest invidid. L-am întrebat dacă vrea să vină mai aproape şi să îmi spună ce vrea. Să mă insulte, aşa cum a mai făcut-o. Asta a fost tot. Nu părea să vrea să vină jos”, a declarat Novak Djokovic, la conferinţa de presă, citat de The Tennis Letter.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și