Închide meniul

Patrick Mouratoglou, cuvinte mari despre Simona Halep înaintea debutului la Roland Garros 2022: „Are ceva extrem de rar!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2022, 12:02

Patrick Mouratoglou, cuvinte mari despre Simona Halep înaintea debutului la Roland Garros 2022: „Are ceva extrem de rar!

Patrick Mouratoglou, mesaj fără precedent în scandalul de dopaj

Simona Halep, alături de Patrick Mouratoglou, la Roland Garros / Profimedia Images

  • Patrick Mouratoglou, cuvinte mari despre Simona Halep
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Patrick Mouratoglou a avut cuvinte mari despre Simona Halep, chiar înaintea debutului de la Roland Garros 2022. Campioana noastră vrea să câştige din nou competiţia de la Paris, iar marele antrenor anunţă că e dispus să facă totul pentru a o ajuta să îşi îndeplinească obiectivul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona s-a impus la Openul francez în 2018, după o finală cu Sloane Stephens. Ea și-a mai trecut în cont alte două finale, pierdute la Maria Sharapova (2014) și la Jelena Ostapenko (2017).

Patrick Mouratoglou, cuvinte mari despre Simona Halep

„Am văzut-o pe Simona jucând de multe ori de-a lungul anilor. A jucat contra Serenei de numeroase ori. Am avut întotdeauna cea mai mare admirație pentru ea și pentru ceea ce a reușit. De asemenea, i-am apreciat jocul, loviturile, spiritul de luptă. Nu îi cunoșteam personalitatea, dar când am început să discutăm, atunci când a venit la academia mea, am descoperit o persoană deosebită. Foarte inteligentă, deschisă, blândă, autentică. Văd că are o educație solidă, cu valori puternice. În lumea noastră, asta contează foarte mult.

Reclamă

Apoi am descoperit etica muncii ei, determinarea de a dori mereu să progreseze, să învețe, să devină mai bună, ceea ce este ceva extrem de rar, cu atât mai mult în cazul cuiva care deja a obținut atât de mult. Când am avut șansa unui tablou complet al personalității și jocului ei, în mintea mea nu m-am îndoit deloc. Nu vreau să-i schimb jocul. Simona a avut un succes uriaș cu stilul ei propriu. Facem însă unele ajustări. Scopul meu este să o fac să fie conștientă de atuurile pe care le are și să le folosească în cel mai bun mod posibil pentru a avea succes. Aș fi făcut același lucru și când era mai tânără. Aș fi avut ținta de a scoate maximum din marile ei calități.

Mă concentrez mereu pe forțe, nu pe slăbiciuni. Cred că pentru a avea cea mai bună versiune a oricărui jucător, să-i dezvolți calitățile e mereu mai potrivit decât să te concentrezi pe vulnerabilități. Un Grand Slam se câștigă cu atuurile, cu părțile tale puternice. Simona are ochi grozavi, vede repede, reacționează repede, se deplasează repede. Este, de asemenea, foarte consistentă fiindcă toată viața ei a fost concentrată, profesionistă și și-a dezvoltat această calitate. Când a jucat la cel mai bun nivel al ei, a făcut-o stând aproape de linia de fund, tăind unghiurile.

Reclamă

Nu am nicio problemă să vorbesc cu oricine. Cred că sunt deschis la minte. Nu-i judec pe oameni și vreau în mod sincer să-i ajut. Sunt dedicat Simonei și voi da 100% ca să o ajut să-și împlinească visurile în acest sport. Simona nu e atât de introvertită. Poate să se afle în unele situații și cu persoane pe care nu le cunoaște sau în care nu are încredere, dar am descoperit că poate fi, de asemenea, foarte deschisă și de încredere”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit gsp.ro.

Simona Halep debutează la Roland Garros 2022

Simona Halep o întâlnește pe Nastasja Schunk, în primul tur de la Roland Garros 2022. Duelul va începe în jurul orei 15:30 și va fi LIVE TEXT pe www.as.ro. Meciul este programat al treilea de pe terenul Simone-Mathieu, unde partidele încep la ora 12.00. Înaintea partidei Simonei, se vor disputa duelurile Andrianjafitrimo – Pliskova şi Tiafoe – Bonzi.

Simona Halep este favorită certă la calificarea în turul secund de la Roland Garros și românca și-a aflat deja adversara cu care ar putea lupta pentru runda a treia. Qinwen Zheng a bătut-o pe Maryna Zanevska, cu 6-3, 6-1, și așteaptă lupta cu Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi a doua întâlnire dintre cele două jucătoare. Prima a fost adjudecată de Simona, la Melbourne Summer Set 1, la începutul anului. A fost 6-3, 6-2, în semifinalele de la Antipozi.

”La unele mingi i-am simțit forța. Nu e ușor să le returnezi. Am jucat mai bine astăzi, inclusiv la serviciu, mi-am relaxat brațele mai mult”, spunea Halep, după victoria în fața lui Zheng.

„Simo” vrea al doilea titlu la Roland Garros

Simona Halep este a doua favorită a specialiștilor, la câștigarea Roland Garros 2022, după Iga Swiatek. Numărul 1 WTA a trecut deja în turul secund, după o victorie scurtă cu Lesia Tsurenko, 6-2, 6-0.

„Voi avea întotdeauna amintiri plăcute de la titlul cucerit în 2018, pentru că a fost primul meu Grand Slam şi totdeauna am visat să câştig Roland Garros. A fost o atmosferă extraordinară, mulţi fani m-au încurajat şi m-am simţit bine. Nu voi uita niciodată acel moment.

Dacă voi câştiga din nou, va fi un nou moment special, pentru că de fiecare dată câştigi un Grand Slam este foarte special. Am 30 de ani şi nu mai pun presiune pe mine. Dar de aceea sunt aici şi muncesc mult pentru că visez să câştig din nou. Vom vedea dacă se va întâmpla”, a spus Simona Halep, citată de eurosport.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”