Închide meniul

Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei! S-a întâmplat după o înfrângere dureroasă: „Am plâns 3 luni”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 martie 2024, 21:18 / Actualizat: 8 martie 2024, 10:06

Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei! S-a întâmplat după o înfrângere dureroasă: „Am plâns 3 luni

Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei!

Simona Halep, bucurie la finalul unui meci/ Profimedia Images

Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei! Fostul lider mondial a dezvăluit că acesta a fost atunci când a câştigat primul turneu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a devenit campioană la Roland Garros în 2018, după ce cu un an înainte a pierdut în finală cu Ostapenko. În finala Roland Garros din 2018, Halep a învins-o pe americanca Sloane Stephens, după ce a pierdut primul set.

Abonaţii AntenaPLAY pot vedea AICI interviul exclusiv cu Simona Halep, care a fost live pe Antena 3 CNN!

Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei!

Cel de al doilea turneu de Grand Slam cucerit de Simona Halep a fost cel de la Wimbledon. Halep a învins-o atunci în finală pe Serena Williams.

Când am câştigat Grand Slam-ul a fost cel mai frumos moment din viaţa mea.

Reclamă

A fost greuţ, pentru că am devenit numărul 1 fără Grand Slam.

Nu am avut teama că nu voi câştiga un Grand Slam. Am revenit foarte bine după finala pierdută cu Ostapenko. Am plâns, recunosc, vreo 3 luni, dar am revenit foarte bine, lucram cu Darren atunci şi i-am spus că voi câştiga următorul Roland Garros şi aşa a fost.

Eu sacrificiile pe care le-am făcut nu le-am resimţit aşa. Că nu ieşeam în oraş sau altele. Viaţa mi-am dedicat-o tenisului, am respectat acest sport. Am avut mereu alături de mine familia”, a declarat Simona Halep la Antena 3 CNN.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a anunţat care e primul turneu la care va juca! Revenire spectaculoasă pe teren a fostului lider mondial

Simona Halep a anunţat care e primul turneu la care va juca! Fostul lider mondial va evolua la turneul de la Miami, acolo unde va primi un wild-card.

Simona Halep a primit dreptul de a reveni în competiţii după decizia TAS. TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

Sunt încântată să vă anunț pe toți că mă voi întoarce în circuitul WTA în două săptămâni la @miamiopen! Mulțumesc turneului pentru că mi-a oferit această oportunitate și abia aștept să mă întorc pe teren și să joc. Ne vedem în curând!”, a scris pe Instagram dubla câştigătoare de Grand Slam.

Anterior, directorul turneului de la Miami, fostul jucător american de tenis James Blake, anunţa că Halep va primi un wild-card dacă doreşte să evolueze la Miami.

Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, a fost scrisoarea semnată de directorul WTA Miami, James Blake.

Simona Halep a anunţat care este celebrul antrenor care o ajută deja la revenire

Simona Halep a anunţat care este celebrul antrenor care o ajută deja la revenire. Australianul Darren Cahill este cel care a fost mereu alături de dubla câştigătoare de Grand Slam.

Reclamă

„Și în momentele astea mă ajută în procesul de revenire”, a spus Simona, la revenirea în ţară, despre antrenorul care i-a fost alături când a câştigat primul ei turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018.

„În momentul acesta nu am o echipă, dar am câteva zile la dispoziţie să formez o echipă aşa cum îmi doresc eu. Dar nu va fi uşor. O să o iau pas cu pas şi o să văd cât de bine pot să fac lucrurile.

Bineînţeles că au fost colaborări foarte bune şi cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren (n.r. – antrenorul australian Darren Cahill) a fost specială şi am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine şi o să aleg.

Le mulțumesc tuturor românilor pentru susținerea necondiționată la fel și sponsorilor. Susținerea pe care am avut-o de la români m-a ajutat să lupt pentru a arăta adevărul.

Nu m-am gândit la acest lucru (n.r. să mai lucrez cu Darren Cahill). Cu el am avut o relație foarte bună de antrenor-sportiv. M-a sfătuit și a fost alături de mine. Și în momentele astea mă ajută în procesul de revenire”, a spus Halep.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și