Închide meniul

Simona Halep, cu lacrimi în ochi: „M-am emoţionat teribil”. Cuvinte uriaşe după retragerea lui Horia Tecău

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 noiembrie 2021, 14:08

Simona Halep, cu lacrimi în ochi: „M-am emoţionat teribil. Cuvinte uriaşe după retragerea lui Horia Tecău

Simona Halep a început să plângă

Profimedia

Echipa naţională de tenis a România l-a pierdut pe Horia Tecău. Cel mai bun jucător român a decis să pună racheta în cui odată cu meciul de Cupa Davis împotriva celor din Peru. S-ar putea însă ca Horia tecău să mai joace un meci pentru România, chiar următoarea partidă de Cupa Davis. La meciul de la Cluj Napoca a fost şi Simona Halep, cea mai bună jucătoare din România. La final, Simo a dezvăluit că a plâns când a aflat că Tecău se retrage din tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, cu lacrimi în ochi

Retragerea lui Horia Tecău a emoţionat-o teribil pe Simona Halep. Campioana noastră nu a crezut până când nu a văzut cu ochii ei că Horia Tecău a luat decizia oficială. Spera ca acesta să se răzgândească şi să continue cariera de jucător. „Eu am mai vorbit cu Horia şi la Indian Wells. Mi-a spus că s-ar gândi. Nu l-am crezut 100%. . Mi-am dorit tare mult să fiu la ultimul meci al lui Horia. A fost un sentiment deosebit să mă aflu în sală.

Citește și:

Retragerea lui Horia Tecău, moment deosebit

Ne asemănăm la aspectul acesta. A avut un vis și l-a împlinit. A făcut o performanță deosebită pentru sportul românesc. Mi-a spus că s-ar gândi să se retragă și că a obosit. M-am emoționat tare când am văzut mesajul pus de el pe social media. Mă bucur că a făcut acest pas împăcat și fericit. M-am emoţionat teribil, am avut lacrimi în ochi. Avem un coleg mai puţin în echipă. Îi doresc foarte mult să facă un nou pas important în viaţă. A fost o atmosferă plăcută chiar dacă nu a avut sala plină. La noi nu au fost fani. Acceptăm pentru că trăim ceea ce trăim”, a spus Simona Halep, conform digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și