Închide meniul

Simona Halep – Iga Swiatek, duel uriaș în semifinalele de la Indian Wells. Cele două și-au spulberat adversarele în sferturi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2022, 7:35 / Actualizat: 17 martie 2022, 9:34

Simona Halep – Iga Swiatek, duel uriaș în semifinalele de la Indian Wells. Cele două și-au spulberat adversarele în sferturi

Simona Halep, în timpul unui meci de la Indian Wells

Profimedia Images

Simona Halep – Iga Swiatek. După ce Simona Halep a bătut-o pe Petra Martic, cu 6-1, 6-1, Iga Swiatek a demolat-o pe Madison Keys, cu 6-1, 6-0. A fost primul meci de două seturi pentru poloneză, după 3 dueluri în care a pierdut de fiecare dată primul set, cu Kalanina, Tauson și Kerber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Iga Swiatek | Simona conduce la ”directe”

Pentru cele două, aceasta va fi a patra întâlnire directă, iar Simona conduce la acest capitol, cu 2-1. De notat că ele s-au duelat numai în cadrul turneelor de Grand Slam. Simo s-a impus la Roland Garros 2019, 6-1, 6-0, și la Australian Open 2021, 3-6, 6-1, 6-4.

Revanșa Igăi a venit la Roland Garros 2020, când a eliminat-o pe Simona în optimi, cu 6-1, 6-2. De altfel, a ea a avut un traseu perfect la Paris. Jucătoarea de 20 de ani a câștigat singurul ei turneu de Grand Slam de până acum, fără să piardă niciun set.

Declarațiile Simonei Halep după victoria cu Petra Martic

La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în turul al treilea, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus. Românca a câştigat turneul din deşertul californian în 2015 şi a mai fost semifinalistă în 2014 şi 2018. Acum, e în semifinale după victoria cu Petra Martic.

”A fost un meci grozav, simt că am jucat cel mai bun tenis din acest an, ceea ce mă face super-fericită, pentru că ştiam că o să fie un meci greu împotriva ei. În 2018 a fost un joc mai lung, a fost mult mai dificil, dar astăzi m-am simţit grozav, am fost într-o misiune, am vrut să fiu concentrată pe ceea ce am de făcut şi am reuşit destul de bine.

Reclamă

Când intru pe teren îmi spun că returul trebuie să fie puternic, pentru că ea are un serviciu imens, cu kick, iar la înălţimea mea nu este simplu să returnez, dar am reuşit destul de bine azi. M-am antrenat un pic la retur, ieri şi în această dimineaţă şi totul a mers foarte bine.

De fapt, băiatul acela (n.r. – Halep a arătat către un spectator), George, vine peste tot în lume şi vreau să-i mulţumesc că mă susţine întotdeauna! Dar le mulţumesc tuturor, pentru că e întotdeauna o plăcere să vin şi să joc aici”, a spus Halep după meci.

Simona Halep – Iga Swiatek | Ce loc ocupă Simona Halep în clasamentul WTA LIVE

Simona Halep (26 WTA) i-a predat o adevărată lecție de tenis croatei Petra Martic (79 WTA) în sferturile de finală de la Indian Wells. În urma acestui succes, campioana noastră va reveni în top 20 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a urcat 3 locuri în clasamentul WTA, după victoria cu Petra Martic din sferturile de finală de la Indian Wells. La începutul anului, ”Simo” a ieșit din top 20 WTA după 8 ani și jumătate. Totuși, campioana noastră a rămas în afara topului pentru doar câteva luni.

În clasamentul WTA LIVE, ”Simo” ocupa locul 22 înaintea meciului, iar acum ocupă locul 19, cu 2222 de puncte. Este la doar 58 de puncte de ocupanta locului 17, Cori Gauff, pe care a învins-o deja în turul trei la Indian Wells.

Simona Halep – Iga Swiatek se va desfășura vineri, la o oră pe care încă nu au anunțat-o organizatorii, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Recomandări
  • Simona Halep – Iga Swiatek, în semifinalele de la Indian Wells
  • Simona o conduce pe poloneză la directe, cu 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și