Închide meniul

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2024, 23:41

Reclamă
Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open

Dominic Thiem, în timpul unui meci la US Open/ Profimedia

Dominic Thiem a fost învins în primul tur la US Open 2024. Ben Shelton s-a impus în duelul cu austriacul, care s-a aflat la ultimul meci de Grand Slam din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dominic Thiem a luat decizia de a se retrage din tenis, la finalul acestui an. Ultimul turneu la care va participa fostul câştigător de la US Open este cel de la Viena.

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open

Învingător în urmă cu patru ani la New York, austriacul a fost învins, luni, de americanul Ben Shelton, semifinalist anul trecut, scor 6-4, 6-2, 6-2.

Americanul de 21 de ani, locul 13 mondial, s-a impus în faţa lui Thiem (30 de ani), într-o oră şi 50 de minute de joc. Imediat ce meciul s-a încheiat, Shelton şi-a salutat adversarul şi a cerut publicului să facă acelaşi lucru şi să continue să aplaude.

Dominic Thieam a ţinut un discurs emoţionant, după eşecul cu Ben Shelton. Acesta s-a declarat recunoscător pentru toată susţinerea primită.

Reclamă
Reclamă

În primul rând, mulțumesc enorm pentru toată suținerea voastră din toți acești ani. Au trecut 10 ani de când am jucat prima oară aici. Este un moment important pentru mine. Cea mai mare reușită a mea a venit pe acest teren într-un 2020 ciudat, în condiții bizare și în circumstanțe diferite.

Din păcate, am avut parte de acest succes fără vreunul dintre voi (n.r. în tribune). A fost un moment minunat, dar a fost și trist. Sunt super fericit că am avut ocazia de a juca ultimul meci de la US Open pe acest teren. Acum pot petrece timp cu voi, oameni buni.

Vreau să vă mulțumesc tuturor și vreau să recuperăm timpul pe care l-am pierdut acum patru ani. Sunt recunoscător tuturor celor care au venit să mă vadă jucând pentru ultima dată aici”, a declarat Dominic Thiem, conform eurosport.ro.

Reclamă

Maria Sakkari a abandonat în primul tur de la US Open

Maria Sakkari a abandonat în primul tur de la US Open! Jucătoarea elenă (locul 9 mondial) nu a mai continuat duelul cu Wang Yafan (locul 80), după ce a pierdut primul set, scor 2-6.

Sakkari a acuzat dureri la umăr. Semifinalistă la Flushing Meadows în 2021, ea nu a trecut niciodată de turul al doilea. Anul trecut, ea a pierdut în primul tur.

În acest an, fostul număr 3 mondial nu a trecut de turul al treilea al unui turneu major (atins la Wimbledon). Anterior, ea a pierdut în primul tur la Australian Open şi apoi în turul al doilea la Roland Garros, notează news.ro.

Miercuri, Wang Yafan o va înfrunta pe compatrioata sa Wang Xiyu (locul 53) sau pe franţuzoaica Diane Parry (locul 60) pentru un loc în turul al treilea.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:39 27 aug.

Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!”

0:31 27 aug.

„Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui”

0:17 27 aug.

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională

23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

23:11

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și