Închide meniul

Ce a spus Aryna Sabalenka, după ce a câștigat finala feminină de la US Open 2024: „Poate sună penibil!”

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2024, 10:34

Reclamă
Ce a spus Aryna Sabalenka, după ce a câștigat finala feminină de la US Open 2024: „Poate sună penibil!

Ce a spus Aryna Sabalenka, după ce a câștigat finala feminină de la US Open 2024

Profimedia

Iată ce a spus Aryna Sabalenka, după ce a câștigat finala feminină de la US Open 2024. Sportiva din Belarus nu s-a ferit de cuvinte, la capătul finalei cu Jessica Pegula.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aryna Sabalenka a învins-o pe Pegula în marea finală cu scorul de 7-5, 7-5. Numărul 2 din clasamentul WTA și-a câștigat al 3-lea titlu de Grand Slam al carierei, după un meci care a durat o oră și 54 de minute.

Ce a spus Aryna Sabalenka, după ce a câștigat finala feminină de la US Open 2024

După victoria cu Pegula, Sabalenka a transmis faptul că orice persoană își poate îndeplini visul, în cazul în care muncește mult pentru realizarea acestuia.

Totodată, jucătoarea din Belarus le-a mulțumit și oamenilor din staff, după succesul de la US Open.

„Doamne! Chiar am rămas fără cuvinte. Am fost atât de aproape de trofeu anul trecut. Am reușit, în sfârșit, să ridic acest trofeu. Jessica, știu cât de greu e să pierzi finalele. Dar sunt mai mult ca sigură că vei câștiga cel puțin un turneu în viitor. În setul secund, tot ce a făcut a fost să mă rog. Mi-e greu să vorbesc în acest moment, sunt copleșită.

Reclamă
Reclamă

Poate sună penibil, dar vreau să spun asta. Trebuie să munciți mult și să faceți sacrificii pentru a vă îndeplini visul. Sunt mândră de mine, sunt mândră de echipa mea. Anul trecut am avut multe înfrângeri dureroase. Le-am depășit pe toate. Fără cei din staff nu aș fi aici! Vă iubesc, sunteți familia mea. Nu mi-aș putea imagina viața profesională, dar nici pe cea personală, fără voi”, a spus Aryna Sabalenka.

Aryna Sabalenka este noua campioană de la US Open!

Aryna Sabalenka este noua campioană de la US Open! Jucătoarea din Belarus și-a adjudecat ultimul turneul de Grand Slam al anului după o finală spectaculoasă, în fața Jessicăi Pegula.

Numărul 2 WTA a câștigat întrecerea de la Flushing Meadows în două seturi, scor 7-5, 7-5. Duelul dintre Aryna Sabalenka a fost unul strâns, care a durat o oră și 54 de minute.

Reclamă

După victoria din finala cu Jessica Pegula, Aryna Sabalenka a rămas neînvinsă pe hard în turneele majore ale acestui an.

Pentru Aryna Sabalenka, titlul cucerit după finala cu Pegula este al 3-lea de Grand Slam al carierei. În trecut, jucătoarea din Belarus a mai câștigat de 2 ori Australian Open, în 2023 și 2024.

Jucătoarea din Belarus a devenit prima jucătoare, de la Kerber în anul 2016, care a câștigat Australian Open și US Open în același sezon competițional.

Totodată, numărul 2 WTA a ajuns la un bilanț de 27 de victorii și o singură înfrângere pe suprafață hard, singurul eșec fiind în fața lui Coco Gauf, în anul 2023, în finala de la Flushing Meadows.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:02

Ilie Dumitrescu are încredere în tricolorii lui Mircea Lucescu! Mesaj superb, înainte de România – Lituania: „Vom câștiga!”

13:38

Mircea Lucescu, mesaj tranşant despre Ianis Hagi: „Are un handicap enorm faţă de ceilalţi”

13:20

„Alte echipe s-au descurcat fără Edi!” Giedrius Arlauskis, mesaj direct pentru FRF! Ce a spus despre Mircea Lucescu

13:11

„Să ne aşteptăm la schimbări în primul 11?” Răspunsul lui Mircea Lucescu, înainte de România – Lituania

12:38

Mesajul lui Adrian Mihalcea pentru fanii lui Dinamo, înainte de meciul „câinilor” cu echipa lui: „Am fost huiduit și înjurat”

12:05

Selecționerul Ungariei și-a turnat cenușă în cap după 0-5 cu Germania. Și-a asumat vina pentru rezultat: „Să ne fie rușine!”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 3 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 4 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 5 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 6 EXCLUSIVGică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”
Citește și