Închide meniul

Euro 2020 | Un căţel a prezis primul rezultat de la turneul final. Ce a ales înainte de Italia – Turcia

Mihai Ispas Publicat: 11 iunie 2021, 21:21 / Actualizat: 12 iunie 2021, 10:07

Reclamă
Euro 2020 | Un căţel a prezis primul rezultat de la turneul final. Ce a ales înainte de Italia – Turcia

Captură Youtube CGTN

Un căţel prezice rezultatele de la Euro 2020

Căţelul a avut în faţă o porţie de mâncare cu specific italian şi o alta cu specific turcesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un căţel a prezis primul rezultat de la Euro 2020

A gustat din ambele, iar concluzia a fost că meciul se va termina la egalitate. Pentru celălalt meci al grupei, căţelul a ales mâncarea galeză în dauna celei elveţiene.

Poreclit „cârnăciorul prezicător”, căţelul a devenit vedetă la CM 2018!

Euro 2020 | Imagini inedite la Roma

Imagini inedite la Roma înaintea primului meci de la Euro 2020. Mai mulţi fani ai Italiei şi ai Turciei au făcut poze şi au cântat împreună. Unul dintre turci a purtat o pagină de ziar!

Reclamă

În tribunele de pe „Olimpico” vor fi cel mult 16.000 de spectatori din cauza restricţiilor impuse de UEFA. Vor fi instalate şi ecrane gigant în mai multe puncte din oraş.

În Piazza del Popolo va fi amenajat cel mai mare fan zone din Europa. Aici, vor putea urmări partidele cel mult 1.680 de suporteri, scrie The Guardian.

Într-unul dintre fan zone-uri a fost surprinsă imaginea zilei la Roma: un sărut între un fan al Italiei şi o suporteră a Turciei.

Reclamă 4 / 0/3
Sărut Roma înainte de Italia - Turcia
Captură Gazzetta dello Sport

Euro 2020 începe pe „Stadio Olimpico” din Roma

Partida dintre Italia şi Turcia va avea loc pe Stadio Olimpico, care are o capacitate de 68.000 de locuri. La fiecare meci de la Euro vor putea asista 16.000 de fani, aproximativ 25 la sută din capacitate. Stadionul e inaugurat în 1937 şi gazdă a celei de-a treia finale a Campionatului European UEFA 1968, când Italia a învins Iugoslavia cu 2-0.

Tot aici, RFG a câştigat ultimul act al Campionatului European UEFA 1980, înainte de a reveni într-un oraş care trăieşte şi respiră fotbal, pentru a-şi adjudeca finala Cupei Mondiale FIFA 1990

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și